2024.04.20 10:02
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2012 01 24 Pasibaigė 2011-2012m. Kėdainių raj. mažojo futbolo pirmenybės (foto)
Image

Kėdainiai yra vienas iš tų Lietuvos miestų, kuriame sporto šaka numeris vienas yra FUTBOLAS. Šiame mieste krepšinis nesusilaukia tokio susidomėjimo kiek sporto karalius futbolas.

Ne "Nevėžis" ir ne "Lifosa" šiandien rajone "kiečiausi" "Kėdainiai". Emocijų pilna ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų, kaip sporto mokyklos futbolo manieže vyksta Kėdainių rajono mažojo futbolo pirmenybės.


Praėjusį savaitgalį pasibaigusiose 2012 metų Kėdainių rajono mažojo futbolo pirmenybės, kuriose kaip ir tikėtasi emocijos liejosi per kraštus. Visi sporto gerbėjai galėjo mėgautis futbolu, grožėtis puikaisi perdavimais, gražiais įvarčiais, geriausių mūsų rajono futbolininkų kuriamu šou. Gaila, kad vieni geriausiu mūsų rajono žaidėjų nesuprato, kad aikštelėje jie turi kovoti dėl pergalės, būti savo komandos lyderiais, savo elgesiu būti pavyzdžiu jaunajai Kėdainių futbolininkų kartai.

Šiemet dvidešimt komandų pirmojoje ir antrojoje lygoje kovojo dėl teisės save vadinti rajono čempionais. Aštuonios pirmosios lygos komandos rato sistema sužaidė rungtynes grupėje, o vėliau stipriausios komandos tęsė kovas finalo ketverte. Pirmosiose pusfinalio rungtynėse Kėdainių futbolininkai 16:4 įveikė sporto klubo "Bronas" antrąją komandą. Antrojo pusfinalio rungtynės tarp SK "Bronas‘ ir Vilainių komandų buvo kur kas atkaklesnės. Pergalę ir kelialapį į finalą rezultatu 7:6 iškovojo Vilainių futbolininkai. Mažajame finale susitiko dvi sporto klubo "Bronas" komandos. Trečiąją vietą iškovojo ir bronzos medaliais pasipuošė pirmoji SK "Bronas" komanda, jie rezultatu 14:9 įveikė antrąją savo klubo komandą. Didžiajame finale susitiko seni varžovai Kėdainių ir Vilainių futbolininkai. Po atkaklios kovos rungtynes 7:6 laimėjo, bei čempionais tapo, be pralaimėjimų visas pirmenybes žaidę Kėdainių futbolininkai. Geriausiu pirmenybių žaidėju išrinktas Tautvydas Jazokas (Kėdainiai). Geriausiu vartininku pripažintas Kęstutis Banys (Vilainiai). Rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju tapo 24 įvarčius įmušęs Aretas Gėgžna (SK "Bronas"). Garbingo žaidimo prizas (Fair Play) atiteko FK "Legionas" komandai.

Šiemet antrojo lygoje dėl nugalėtojo vardo virė kur kas atkaklesnė kova nei pirmojoje lygoje. Čempionas paaiškėjo tik pasibaigus paskutiniosioms rungtynėms. Dvylika komandų suskirstytų į A ir B pogrupius kovojo ne tik dėl čempiono vardo, bet ir teisės kitais metais rungtyniauti aukščiausioje lygoje. Po rungtynių grupėse keturios geriausios komandas su "auksiniais" taškais pateko į finalinę grupę. Antrosios lygos čempionais tapo ir kelialapį į pirmąją lygą iškovojo Ažytėnų futbolininkai. Sidabro medaliai šioje lygoje atiteko "Liepų alėjos" komandai, bronza FK "SAVI". Antrosios lygos geriausiu žaidėju išrinktas Marius Pinskis (Ažytėnai), geriausias vartininkas Karolis Patapas ("Liepų alėja"). Rezultatyviausiu antrosios lygos žaidėju tapo Airidas Grišas (Vilainiai-2) įmušęs 27 įvarčius. Garbingo žaidimo prizas (Fair Play) atiteko Ariogalos "Vienybės" komandai

Viktoras Amalas
Kėdainių SM

001 - Pasibaigė 2011-2012m. Kėdainių raj. mažojo futbolo pirmenybės (286)

002 - Pasibaigė 2011-2012m. Kėdainių raj. mažojo futbolo pirmenybės (286)

003 - Pasibaigė 2011-2012m. Kėdainių raj. mažojo futbolo pirmenybės (286)

004 - Pasibaigė 2011-2012m. Kėdainių raj. mažojo futbolo pirmenybės (286)

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0086430000000001 sek.