2024.03.29 03:52
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2014 03 31 LFF I lyga
Image

2014 metais Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos pirmenybėse dalyvausiančios 14 komandų sezoną pradės balandžio 11-ąją ir baigs spalio 26 dieną. Tokios datos numatytos pirmadienį patvirtintame varžybų tvarkaraštyje.

Kėdainių FK “Nevėžis” startuoja balandžio 12 d. 15.30 val. rungtynėmis su Kauno “Stumbru”. Pirmosios rungtynės įvyks Kauno Nacionalinės futbolo akademijos stadione.
Kėdainių stadione “Nevėžis” pirmąsias pirmenybių rungtynes žais balandžio 19 d. 14 val. su FK “Palanga”.


Prasiplėtė iki 14 komandų

Šiemet I lygoje varžysis dviem komandomis daugiau nei pernai - 14. Prasiplėtusioje lygoje šiemet debiutuos Kauno “Stumbras” ir Vilniaus “MRU-TiuMenas”, po šešerių metų pertraukos grįžo atgimęs Utenos “Utenis” ir iš aukščiausios lygos iškritęs Tauragės “Tauras”.

Su lyga atsisveikino aukštyn persikėlęs praėjusio sezono I lygos pirmenybių nugalėtojas “Klaipėdos granitas” ir prizininkas “Trakų” klubas.

Dėl laiku neįgyvendintų licencijavimo reikalavimų Panevėžio “Baltija” ir “Palanga” pirmenybes su trijų, o Vilniaus “Polonija” - su šešių taškų deficitu.

Radviliškio “Lokomotyvo” komanda dėl miesto stadiono aikštės renovacijos šį sezoną planuoja rungtyniauti Panevėžio FA stadione.

Startas - kitą penktadienį

Nuo sausio mėnesio I lygos klubai turėjo galimybę iš anksto susipažinti su nuostatų pakeitimais, tvarkaraščio projektu, pateikti savo pasiūlymus arba pastabas.

Prieš naujojo sezono startą, kovo 30-ąją, I lygos klubų atstovai rinkosi Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje. Susirinkime buvo pristatytas pirmenybių tvarkaraštis, aptarti organizaciniai klausimai, klubų naujokų atstovai supažindinti su Futbolo informacine sistema (FIS).

Pagal 2014 metų sezono tvarkaraštį pirmasis turas vyks balandžio 11-13 dienomis, paskutinis - spalio 26 dieną. Pirmose sezono rungtynėse kitą penktadienį, balandžio 11-ąją, Panevėžyje susitiks vietos “Baltija” ir Kauno “Spyris”.

Kaip ir praėjusį sezoną, varžybų pirmoje dalyje komandos sužais du ratus tarpusavyje (namuose ir išvykoje). Vėliau lyga bus išskirta į dvi dalis ir komandos kovos dėl 1-7 bei 8-14 vietų.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006141 sek.