2024.03.28 20:10
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2014 09 09 Senjorai varžėsi Panevėžyje
Image

Praėjusį savaitgalį Panevėžyje vyko tradicinis , jau septintus metus iš eilės rengiamas Tarptautinis Senjorų futbolo turnyras “Panevėžiui-511”. Jame dalyvavo seni pažįstami, eilę metų viešintis vieni pas kitus panašiuose turnyruose. Tai komandos iš Maskvos sr. “Mytiščiųÿ, Žodino “Torpedo” (Baltarusija ), Daugpilio “Daugpilis” (Latvija), Kėdainių “Nevėžis” ir šeimininkai “Ekrano Senjorų” futbolininkai.

Turnyras vyko dvi dienas, vieno rato sistema. O nugalėtojais tapo “Daugpilio” komanda. Antri šeimininkai-“Ekrano Senjorai”, treti “Mytiščių”, ketvirti “Torpedo” ir mūsų komanda, dalyvavusi praktiškai antra sudėtimi liko penktoje vietoje.


Po kovų aikštelėje vyko turnyro uždarymas. Dalyvavo miesto meras, futbolo federacijos atstovai.Komandos buvo apdovanotos taurėmis, medaliais bei asmeniniais prizais.

Klubo vardu norisi padėkoti “Ekrano Senjorų” futbolo klubui ir ypač prezidentui Virginijui Baltušnikui už šiltą priėmimą ir bendradarbiavimą.

Jau šį trečiadienį , namuose laukia dvikova čempionato rungtynių su Alytaus “Dainava”. Pradžia 18.30 val. Maloniai kviečiame apsilankyti.

Pagarbiai, “Nevėžio” veteranų klubo pirmininkas Robertas Činikas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006579 sek.