2024.04.19 19:49
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2014 12 03 LFF su klubais apžvelgė praėjusi I lygos sezoną bei kito sezono varžybų sistema
Image

Pasibaigus didžiojo futbolo sezonui Lietuvos futbolo federacija kartu su klubais jau ruošiasi naujiems metams. Lapkričio 28 d. Kaune aptartas praėjęs 2014 metų I lygos sezonas bei preliminari kitų metų sezono varžybų sistema. Posėdyje dalyvavo ir Kėdainių “Nevėžio” atstovai - direktorius S.Skibiniauskas bei “Nevėžio” vyr. treneris S.Vertelis.

I lygos projekte numatoma lygos dalyvių skaičių praplėsti iki 16. Komandos tarpusavyje sužaistų po du sykius. Taip pat varžybų projekte numatyta atsisakyti A lygos dublerių pirmenybių - klubų komandos varžytųsi I arba II lygoje. Tuo pačiu numatyta išimtis, jog I lygoje galėtų dalyvauti ne daugiau 4 dublerinių komandų.


Pagal LFF varžybų nuostatus, paskutinę vietą “SMSCredit.lt A lygoje” užėmusi Alytaus “Dainava” iškrenta į I lygą, o aukštyn kyla I lygos nugalėtojas Kauno “Stumbras”.

Iki naujo sezono pradžios klubai, kaip ir kasmet, turės dalyvauti licencijavimo procese. Galutinius verdiktus dėl A ir I lygos licencijų suteikimo numatoma priimti vasario pradžioje. Netrukus po to lygos dalyvių skaičių patvirtins LFF Vykdomasis komitetas.

Sekančią dieną vyko “SMSCredit.lt A lygos” klubų posėdis, kuriame 2015 metų LFF varžybų projekte numatoma, jog ir kitąmet “SMSCredit.lt A lygoje” varžysis 10 klubų, kurie keturių ratų sistema sužais 180 rungtynių.

Klubai išreiškė pritarimą LFF varžybų ir renginių skyriaus parengtam tvarkaraščio projektui, kuriame planuojama, jog “SMSCredit.lt A lygos” sezonas startuotų vasario 28-ąją ir finišuotų lapkričio 28 dieną.

Susirinkimų metu A ir I lygos klubų atstovai taip pat aktyviai diskutavo dėl legionierių limito, žaidėjų perėjimų tarp klubų komandų skirtingose lygose, lygos rinkodarą, taip pat išreiškė savo ryžtą prisidėti prie bendros futbolo kovos su nesąžiningu žaidimu.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0061829999999999 sek.