2024.04.16 10:24
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 03 26 Kėdainių FK "Nevėžis" pristatė 2015metų sezono komandą
Image

Kovo 26 d., Lietuvos futbolo I lygos pirmenybių išvakarėse, Kėdainių FK “Nevėžis” miesto stadione surengė komandos pristatymą. Susipažinti su komanda atvyko Pagrindiniai Rėmėjai - esamas Kėdainių rajono meras Rimantas Diliūnas, naujai išrinktas Kėdainių rajono meras Saulius Grinkevičius, kuris beje pagrindinio Nevėžio” rėmėjo  “Daumantai LT” direktorius. Taip pat susitikime dalyvavo Kėdainių r. savivaldybės Kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistas Gediminas Misius ir Kėdainių regioninė žiniasklaida.


Pristatyme visi buvo supažindinti su Kėdainių “Nevėžio” komanda, aptarti pasikeitimai komandoje, pasikeista nuomonėmis dėl šių metų I lygos pirmenybių.

“Nevėžis” šiemet pradeda savo 53-ąjį sezoną, dalyvaudamas įvairiuose futbolo lygose. Šiemet Lietuvos futbolo I lyga kaip niekada gausi, dalyvauja net 18 komandų, tad visų mūsų laukia įdomios ir nenuspėjamos pirmenybės - teigė futbolo klubo “Nevėžis” direktorius Saulius Skibiniauskas.

Pagrindiniai klubo rėmėjai “Nevėžio” komandai palinkėjo sekmės ir kuo daugiau pergalių šiuose pirmenybėse. Rėmėjams buvo įteikti šių metų “Nevėžio” marškinėliai.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.007721 sek.