2024.03.29 07:23
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 04 09 Penktadienį LFF I lygos 3 turas: "Nevėžis" - "Palanga"
Image

Balandžio 10 d., penktadienį, 17 val. Kėdainių stadione, įvyks LFF I lygos 3 turo rungtynės, kuriose Kėdainių “Nevėžis” priims FK “Palangą”. Kėdainiečių laukia iš eilės trečiasis žemaitiškas barjeras, o šį kartą Kėdainiuose lankysis ambicingi Lietuvos pajūrio kurorto atstovai, kurie šiemet nusiteikia ypatingai ryžtingai.


Apie varžovą

Pasak, FK “Palanga” klubas išgyvena antrąjį “atgimimą”. Šiemet palangiškių klube apstu pasikeitimų, kurių išdavoje klubas prieš sezoną išsikėlė tikslus „būti tarp geriausiųjų penketuko, o tai reiškia, kad siekis bus užimti kuo aukštesnę vietą pirmajame penkete ir stengtis tapti I lygos pirmenybių prizininkais”.

Palangos klubas pradėjo bendradarbiauti ir tapo susijusi komanda su “A” lygoje rungtyniaujančiu Klaipėdos „Atlantu“, o tai reiškia, jog klaipėdiečiai gali paskolinti žaidėjų Palangos klubui, ir tai žinoma svarus komandos sustiprėjimas.Palangiečiai atnaujino trenerių štabą, į kurį atvyko tokie žmonės kaip Valdas Trakys ir Gvidas Juška. Jie abu yra žaidę garsiuose Lietuvos futbolo klubuose taip pat abu yra rungtyniavę ir užsienyje. Žaidėjų tarpe komandoje liko praeito sezono branduolys Andrius Paulauskas, Linas Vaitkus, komandos kapitonas Mantas Perepliotovas, Tadas Gudauskas, Haroldas Jonauskis, Mikas Kura. Prie jų taip pat prisijungė ir daug kitų naujų bei tikrai pajėgių futbolininkų Simonas Juška, Aidas Capas, Edgaras Ditmonas, Aurimas Skurdelis, Arnoldas Mauragas, Mindaugas Bitinas, Marius Stankus, Gediminas Žilys, vartininkas Ernestas Grudys, kurie rungtyniavo kitose I lygos komandose ir buvo vieni iš lyderių, kai kurie taip pat žaidė net pačioje A lygoje. Į komandą atvyko legionierius iš Ukrainos Bogdan Poliakhov.

Rungtynės

Visų šių poslinkių atvaizdą kėdainių futbolo sirgaliai galės įvertinti jau šį penktadienį. Kolkas palangiškiai pirmenybėse sužaidė vienerias rungtynes, kuriose net 7:1 sutriuškino Kelmės “Kražantę”, o pirmose rungtynėse “Palanga” įsirašė techninę pergalę 3:0 prieš Radviliškio “Lokomotyvą”.

Kviečiame visus į šias įdomias futbolo rungtynes.

Balandžio 10 d. (penktadienis) 17.00 val.
Kėdainių miesto stadionas
Lietuvos futbolo federacijos I lyga
I ratas 3 turo rungtynės
Kėdainių “Nevėžis” : FK “Palanga”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0061369999999999 sek.