2024.03.28 11:36
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 04 17 Šeštadienį LFF I lygos 4 turas: "Nevėžis" - "Lietava"
Image

Balandžio 18 d., šeštadienį, 13 val. Kėdainių stadione, įvyks LFF I lygos 4 turo rungtynės, kuriose Kėdainių “Nevėžis” priims Jonavos “Lietavą”. Šiomis rungtynėmis kėdainiečiai užbaigs iš eilės keturių susitikimų namuose seriją, po kurių laukia išvykos. Na o apie rungtynių atkaklumą, net neverta diskutuoti - kaimynų derbis visuomet principingas ir nenuspėjamas.

Apie varžovą

Jonavos “Lietava” puikiai “Nevėžiui” pažįstamas priešininkas, juolab, kad taip jau klostosi paskutinių kelerių metų įvykiai, kad “Nevėžis” tampa savotišku “donoru” “Lietavos” komandai. Prieš praeitų metų sezoną “Lietavą” papildė buvę “Nevėžio” žaidėjai A.Gėgžna, A.Lyberis, G.Melikishvili. Šiemet į “Lietavą” perėjo jonaviečių treneriu tapęs M.Bezykornovas, A.Montvydas, L.Vertelis, pusę praeito sezono Kėdainiuose žaides E.Utyra.


Prieš sezoną debiutuojantis treneris M.Bezykornovas džiaugėsi sėkmingu pasiruošimu sezonui, kuriuose rezultatai nuteikė optimistiškai, bei išskyrė “Lietavos” stipriąją pusę - “tai komandos vienybė, pasiaukojanti kova, atsakomybė.Jonavos komandos tikslai visada yra kovoti dėl aukščiausių vietų, o kaip pavyks, pamatysim ateityje. Aš kaip minėjau, esu dėkingas, kad pasitikėjo manimi. Man tai didelis žingsnis į priekį ir dar didesnė atsakomybė” - prieš sezoną kalbėjo “Lietavos” treneris.

Rungtynės

Po trijų turų “Nevėžis” tapęs I lygos lyderiu sulauks įnirtingo Jonavos “Lietavos” pasipriešinimo, tad kviečiame visus ateiti į stadioną ir stebėti kaimynų derbį.

Balandžio 18 d. (šeštadienis) 13.00 val.
Kėdainių miesto stadionas
Lietuvos futbolo federacijos I lyga
I ratas 4 turo rungtynės
Kėdainių “Nevėžis” : Jonavos “Lietava”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.00575 sek.