2024.04.18 19:22
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 05 16 FK "Auska" - FK "Nevėžis" 1:2 (video)
Image

Aštuntajame LFF Pirmos lygos susitikime pergalę iškovojo Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai, kurie rezultatu 2:1 (1:0) įveikė Alytaus „Auską“.

Pirmoje rungtynių dalyje svečiai iš Kėdainių demonstravo aštresnį žaidimą, kas jiems leido jau 9-ąją minutę persverti rezultatą savo naudai. Atakos smaigalyje atsidūręs Tadas Markevičius išvedė „Nevėžį“ į priekį - 1:0. Po šio įvarčio tarsi „prabudo“ ir „Auskos“ futbolininkai, kurių žaidimas pagyvėjo ir prie varžovų vartų šeimininkai pradėjo rengti pavojingesnes atakas. Visgi, įvarčiais pirmajame kėlinyje jų pabaigti nesugebėjo. „Nevėžis“ ir toliau naudojosi alytiškių klaidomis gynyboje ir brovėsi prie varžovų vartų, tačiau turėtų progų per pirmąją rungtynių dalį daugiau neišnaudojo. Prieš ilgąją pertrauką „Nevėžis“ ir toliau buvo priekyje - 1:0.

Antrajame kėlinyje ir toliau vyko atkakli kova. Visų susirinkusių žiūrovų džiaugsmui, 58-ąją minutę įvarčiu pasižymėjo ir šeimininkai. Po „Nevėžio“ klaidos gynyboje, tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė Modestas Atmanavičius ir išlygino rezultatą - 1:1. 75-ąją minutę „Nevėžis“ turėjo šimtaprocentinę progą išsiveržti į priekį, tačiau Roko Mikuckio smūgis nebuvo tikslus, o patikimai „Aukos“ vartus saugojo penkiolikmetis vartininkas Saulius Geležūnas. Nors atrodė, kad rungtynės ir baigsis lygiu rezultatu, tačiau per pridėtą teisėjo laiką, 92-ąją minutę, kamuolį į vartus pasiuntė Domantas Nibilevičius ir leido savo komandai išsiveržti į priekį - 2:1. Per likusį laiką alytiškiai tikslių atakų surengti nebespėjo, o Kėdainių ekipa šventė pergalę, kurios reikėjo laukti net keturis turus.

Šaltinis: pirmalyga.lt

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.00619 sek.