2024.04.20 05:27
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 05 22 Sekmadienį LFF I lygos 9 turas: FK "Trakai-2" - FK "Nevėžis"
Image

Apie varžovą

Kol “Trakų” komanda skina pergales “A” lygoje, dublerių rezultatai banguoja. Po skambių pergalių sezono pradžioje prieš Alytaus “Auską” 5:0 bei Vilniaus “Žalgirį B” 4:1, trakiečiai paskutiniuose dviejuose turuose patyrė pralaimėjimus, tame tarpe, vieną iš jų visai netikėtai Tauragės “Taurui”.

Visdėlto akivaizdu, kad ši komanda su dideliu potencialu.Bet kuriuo momentu komanda gali sulaukti pastiprinimo iš pagrindinės ekipos, o tai trakiečiams suteikia dar didesnes galimybes.Viena pastebimiausių figūrų šioje komandoje tai kolkas rezultatyviausias I lygos snaiperis Povilas Malinauskas. Vartų pozicijoje “Trakai-2” kolkas remiasi dviejų vartininkų paslaugomis - daugiau patyrusio M.Šalkausko bei jaunesnio L.Žukausko. Gynyboje išsiskiria du futbolininkai iš Gruzijos B.Amashukeli ir N.Apakidze. Puolime verta pažymėti perspektyvųjį D.Šėgžgą, “A” lygoje rungtyniavusį A.Lipskį. Taip pat komandą užpildo eilė jaunų perspektyvių 19-22 metų amžiaus futbolininkų.

Rungtynės

Kėdainiečiai paskutiniame ture pagaliau nutraukė lygiųjų seriją ir išplėšė pergalę Alytuje. Šį kartą “Nevėžio” lauks tikrai ne lengvesnės rungtynės Trakuose.

Gegužės 24 d. (sekmadienis) 16.00 val.
Kėdainių stadionas
Lietuvos futbolo federacijos I lyga
I ratas 9 turo rungtynės
FK “Trakai-2” : Kėdainių “Nevėžis”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0058240000000001 sek.