2024.04.19 08:45
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 05 29 Šeštadienį LFF I lygos 10 turas: FK "Nevėžis" - Telšių "Džiugas"
Image

Gegužės 30 d., šeštadienį, 17 val. Kėdainių stadione “Nevėžis” žais LFF I lygos 10 turo rungtynės su Telšių “Džiugo” vienuolike. Po ilgesnės pertraukos Kėdainiuose išvysime Žemaitijos sostinės komandą, kuri šiemet debiutuoja LFF I lygoje.

Apie varžovą

Telšių futbolo istorija pakankamai ilga, menama nuo praeito amžiaus trečiojo dešimtmečio, ir paženklinta įvairiais pasiekimais. Bet pastaruosius beveik kelis dešimtmečius telšiečiai buvo “užstrigę” Lietuvos futbolo federacijos II lygos pirmenybėse. Visdėlto, pastaraisiais metais Telšiuose vyko futbolo įstaigų restruktūrizavimas, ko pasekoje, jau šiemet telšiečius matome debiutuojančius I lygoje.

Jau debiutiniame sezone “Džiugas” surinko gan pajėgią sudėtį, kuri gali kautis su kiekvienu varžovu. Vartuose telšiečių sudėtyje ko gero išvysime iš Australijos atvykusi lietuvį E.Ridley, gynyboje ukrainietį V.Polyanskij, saugų grandyje du futbolininkus iš Kanados L.Anderson ir C.A. Warren.Verta pažymėti M.Šlutą, E.Marozą, P.Ukriną, T.Vyšniauską ir kt. žaidėjus.

Rungtynės

Kėdainiečiai pasiekė dvi pergales iš eilės, bet visi žino tvirtą žemaičių charakterį, tad kova tikrai nusimato atkakli. “Džiugas” paskutiniame ture lygiosiomis sužaidė su vienais iš I lygos lyderių “Palangos” futbolininkais.

Kviečiame ateiti į stadioną.

Gegužės 30 d. (šeštadienis) 17.00 val.
Kėdainių stadionas
Lietuvos futbolo federacijos I lyga
I ratas 10 turo rungtynės
Kėdainių “Nevėžis” : Telšių “Džiugas”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.008263 sek.