2024.04.19 13:49
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 06 23 Trečiadienį LFF I lygos 15 turas: Kėdainių FK "Nevėžis" - FK "Panevėžys"
Image

Kėdainių “Nevėžis” trečiadienį , birželio 24 d. 18 val. žais LFF I lygos 15 turo rungtynes su FK “Panevėžys”. Kėdainiečius egzaminuos pastaruoju metu gerą formą demonstruojanti FK “Panevėžys” vienuolikė.

Apie varžovą

Panevėžyje, ilgą laiką diktavusiam Lietuvos futbolo madas, prieš šį sezoną įvyko dideli pasikeitimai. Vienas tituluočiausių Lietuvos nepriklausomybės futbolo klubų - Panevėžio “Ekranas” - nepakėlė finansinių sunkumų ir, bent jau kuriam laikui dingo iš Lietuvos futbolo žemėlapio. Visdėlto, Panevėžys neliko visai be futbolo ir skubos tvarka į Lietuvos I lygą įsiliejo FK “Panevėžys”. Tiesa, klubui tai kainavo - už laiku nepateiktus Licencijavimo dokumentus “Panevėžys” sezoną pradėjo su minus šešiais taškais. Bet palaipsniui komanda įsibegėja ir šiuo metu demonstruoja itin gerą formą.

Klubas naujas, bet žmonės gerai pažįstami. Vyriausiojo trenerio pareigose komandoje, visai Lietuvai žinomas specialistas, V.Liubšys. Na o komandos didžiausi ramsčiai neseniai už “Ekraną” atstovavę M.Savėnas, P.Lukšys, G.Tomkevičius. Į komandą puikiai įsilieja jaunoji panevėžiečių karta - A.Ribokas, J.Skinderis, A.Meškinis, M.Vasiliauskas, P.Obelevičius ir kiti.

Šiai dienai “Panevėžys” išsiskiria dar vienu komponentu - po 14 turų, I lygopje tai komanda daugiausiai pasiekusi įvarčių. Iš viso panevėžiečiai varžovų vartus nuginklavę 39 kartus. O komandos rezultatyviausių sąraše rikuojasi tie patys patyrę veteranai : P.Lukšys - 12 įvarčių, M.Savėnas - 10 įvarčių.

Rungtynės

Kviečiame visus futbolo gerbėjus ateiti į šį susitikimą, kadangi po šių rungtynių “Nevėžio” Kėdainiuose nematysime beveik du mėnesius. Iki pertraukos, kuri bus liepos mėnesį, “Nevėžis” išvykoje sužais du susitikimus, o vėliau dar keturis išvykoje. Sekančias rungtynes “Nevėžis” Kėdainių stadione žais tik rugpjūčio 12 d. t.y. beveik po dviejų mėnesių pertraukos. Tuo labiau žvelgiant į panevėžiečių demonstruojamą formą rungtynės žada būti tikrai įdomios.

Birželio 24 d. (trečiadienis) 18.00 val.
Kėdainių stadionas
Lietuvos futbolo federacijos I lyga
I ratas 15 turo rungtynės
Kėdainių “Nevėžis” : FK “Panevėžys”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005988 sek.