2024.04.19 08:52
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 08 24 "Nevėžis" laukia LFF tyrimo rezultatų
Image

Lietuvos futbolo federacija (LFF) pirmadienį išplatino pranešimą, kuriame teigia pradėjusi tyrimą dėl galimo sąžiningo žaidimo principų pažeidimų rugpjūčio 23 d. per Lietuvos Pirmos lygos čempionato rungtynes tarp Vilniaus „Žalgirio B” ir Kėdainių „Nevėžio” klubų.

„Pasirodžius šiam pranešimui aš iš karto susisiekiau su LFF ir paprašiau kuo greičiau pateikti faktus, kuriais remiantis mes esame įtariami. Gal yra kokia informacija iš lažybų bendrovių apie įtartinus statymus ar dar kas nors?

Nieko panašaus. Man paaiškino, kad tyrimas pradėtas vien tik remiantis viename portale iškeltomis abejonėmis dėl mūsų komandos žaidimo”, - susijaudinęs kalbėjo „Nevėžio“ direktorius S. Skibiniauskas.

Jo teigimu, sekmadienio rungtynės su „Žalgirio“ dubleriais Kėdainių klubui buvo ypatingai svarbios, lemiamos siekiant pakovoti dėl turnyro medalių: „Ir, žinoma, mes visi matome tas baisias, grubias klaidas gynyboje, tačiau toks yra futbolas. Aš neįsivaizduoju, kad kažkas iš mūsų žaidėjų, komandai laimint, galėtų tyčia sužaisti prieš savo komandą”.

„Aš labai tikiuosi, kad LFF tyrimas nesitęs amžinai, bus labai greitai baigtas ir mes sužinosime išvadas. Tuomet nedelsiant priimsime atitinkamus sprendimus.

Supraskite, mums šeštadienį reikia žaisti kitas rungtynes, o kai kurie žiniasklaidos portalai mus jau vadina sukčiais, remdamiesi informacija socialiniuose tinkluose. Nežinau, kodėl taip daroma, bet pažadu, kad ginsime klubo garbę iki galo”, - teigė S. Skibiniauskas.

Sekmadienį per Lietuvos Pirmos lygos čempionato rungtynes sostinėje tarp Vilniaus „Žalgirio B” ir Kėdainių „Nevėžio” klubų pirmieji įvartį praleido žalgiriečiai, tačiau po pertraukos sutriuškino „Nevėžį“ rezultatu 5:1.

Vieną įvartį į savo vartus įsimušė „Nevėžio“ gynėjas Domantas Nebilevičius.

Šaltinis: kedainiunaujienos.lt

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005889 sek.