2024.04.19 15:55
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 09 19 FK "Tauras" - FK "Nevėžis" 3:2
Image

LFF Pirmos lygos dvidešimt aštuntajame ture užfiksuotas netikėtas rezultatas. Tauragės “Tauras” namuose rezultatu 3:2 (1:0) pranoko Kėdainių “Nevėžį” ir įsirašė į savo sąskaitą šeštąją pergalę. Pirmajame rate šių komandų susitikimas geriau klostėsi kėdainiškiams, kurie tą kartą pergalę šventė rezultatu 3:0.

Nuo pat pirmųjų minučių rungtynėse netrūko emocijų ir kietos kovos. Jau nuo 26-osios minutės “Nevėžis” buvo priversti verstis be vieno žaidėjo, nes už ginčus su arbitru ir grubų žaidimą dvi geltonas korteles užsidirbo ir iš aikštės buvo pašalintas Rolandas Slepakovas. Nors pirmoje rungtynių dalyje abi ekipos turėjo progų puolime, tačiau įvartis buvo pelnytas tik paskutinę kėlinio minutę. 44-ąją minutę sėkmingą ataką surengė “Tauras”, o atakos smaigalyje atsidūręs Gabrielis Mensah sėkmingai pasiuntė kamuolį į “Nevėžio” vartus iš prieš antrąją rungtynių dalį išvedė “Taurą” į priekį - 1:0.

Sužaidus antrajame kėlinyje mažiau nei dvidešimt minučių, kėdainiškiam rezultatą pavyko išlyginti, o įvarčio autoriumi tapo Šarūnas Činikas - 1:1. Visgi toks rezultatas išsilaikė neilgai, nes 72-ąją minutę dar vieną tikslų smūgį atliko G.Mensah ir priekyje vėl buvo “Tauras” - 2:1. Tuo savo įvarčių šou tauragiškių legionierius nebaigė. Dar po septynių minučių jis trečiąjį kartą tiksliai pasiuntė kamuolį į “Nevėžio” vartus ir dar labiau padidino savo ekipos pranašumą - 3:1. Tiesa, kėdainiškiai aršiai kovojo iki mačo pabaigos. 90-ąją minutę “Nevėžiui” dar kartą pavyko priartėti prie šeimininkų, kuomet įvarčiu pasižymėjo Evaldas Kugys, bet laiko rezultatui išlyginti jau nebeužteko. Netikėtą pergalę į savo sąskaitą įsirašė “Tauras” - 3:2.

Rungtynių statistika

Tauragės “Tauras” - Kėdainių “Nevėžis” 3:2 (1:0)
Tauro d.d. stadionas: 100 žiūrovų
Įvarčiai: 44 min. Gabriel Mensah (1:0), 62 min. Šarūnas Činikas (1:1), 72 min. Gabriel Mensah (2:1), 79 min. Gabriel Mensah (3:1), 90 min. Evaldas Kugys (3:2).
Įspėjimai: 24 min. Rolandas Slepakovas - geltona kortelė (“Nevėžis”), 26 min. Rolandas Slepakovas - antra geltona kortelė (“Nevėžis”), 44 min. Nerijus Kestenis - geltona kortelė (“Nevėžis”), 61 min. Sigitas Taroza - geltona kortelė (“Tauras”), 73 min. Šarūnas Činikas - geltona kortelė (“Nevėžis”), 85 min. Evaldas Kugys - geltona kortelė (“Nevėžis”).

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006283 sek.