2024.04.20 03:27
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 04 22 5 turas: FK "Palanga" - FK "Nevėžis"
Image

Balandžio 24 d., sekmadienį, Kėdainių “Nevėžio” futbolininkai vyksta į Lietuvos pajūrį, kur LFF Pirmos lygos penktajame ture Klaipėdoje jėgas išmėgins su FK “Palanga” komanda.

Šiame sezone FK “Palanga” viena iš ambicingų ekipų,kuri šiemet išsikėlė aukštus tikslus: „2016 metų sezonui buriame stiprią ir pajėgią ekipą bei keliame ambicingus tikslus. Norime I lygoje išlikti tarp geriausiųjų penketuko bei viliamės, kad pavyks iškovoti prizinę vietą.“ - taip prieš sezoną kalbėjo “Palangos” vadovai.

FK „Palanga“ klubas po praėjusio sezono pasiektų puikių rezultatų šiems metams išsaugojo savo komandos branduolį ir solidžiai pasistiprino. Komandoje liko palangiškiai Mantas Perepliotovas, Linas Vaitkus, Haroldas Jonauskis, Tadas Gudauskas ir Saulius Ašmonas, taip pat praėjusį sezoną žaidę Ernestas Grudys, Marius Stonkus, perspektyviausiu praėjusio sezono žaidėju išrinktas Aurimas Skurdelis, Simas Juška, Aidas Capas, praėjusio sezono pabaigoje prisijungęs patyręs Donatas Navikas, rezultatyviausias komandos žaidėjas bei žaidžiantysis treneris Gvidas Juška, Edgaras Ditmonas ir Andrius Marcinkevičius. Prie komandos taip pat prisijungė jauni ir ambicingi Aurimas Jurgelevičius, Simonas Urbys ir Edgaras Žarskis. Šie trys futbolininkai praėjusiais metais priklausė Klaipėdos „Atlanto“ komandai. Klubą sustiprino patyrę aukšto lygio žaidėjai Tadas Norbutas, Deividas Lukošius, Kęstutis Ivaškevičius, Mindaugas Bagužis ir legionierius iš Baltarusijos Maksim Lukashevich. Vartininkas Tadas Norbutas ir puolėjas Deividas Lukošius pernai rungtyniavo Klaipėdos „Granito“ ekipoje. Saugas Kęstutis Ivaškevičius nuo 2010 metų iki šiol rungtyniavo Izraelio stipriausioje lygoje Tel Avivo „Bnei Yehuda“ komandoje, taip pat yra sužaidęs ne vienerias rungtynes už Lietuvos nacionalinę futbolo rinktinę. Gynėjas Mindaugas Bagužis į Palangą keliasi iš Estijos, kur atstovavo aukščiausioje lygoje rungtyniaujančią „Sillamae Kalev“ komandą. Legionierius M. Lukashevich pernai rungtyniavo I lygoje FK „Šilutės“ ekipoje ir su 21 įvarčiu buvo rezultatyviausias tos komandos žaidėjas.

Sezono starte palangiškiai demostruoja, kad aukšti tikslai keliami nebe reikalo.Iš ketverių išvykoje žaistų rungtynių “Palanga” pasiekė trys pergales ir vienas lygiasias.

Sekmadienis, 04.24, 17:00, Klaipėdos dirbtinos dangos stadionas

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.007487 sek.