2024.04.25 00:28
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 05 24 UEFA Regionų taurėje "Nevėžis" užtikrintai įveikė Švedijos atstovus
Image

Pirmadienį sužaistos antrosios UEFA Regionų taurės preliminaraus atrankos etapo rungtynės. Švedijos Geteburgo regiono ekipa nusileido turnyro šeimininkams „Nevėžio“ futbolininkams rezultatu 0:2. Ši pergalė Kėdainių klubui buvo svarbi kovoje dėl kelialapio į pagrindinį atrankos etapą.

Pirmąjį kėlinį abi komandos pradėjo aktyviai, tačiau daugiau progų pasižymėti turėjo „Nevėžis“. 39 rungtynių minutę po Evaldo Kugio perdavimo švedų vartininką nuginklavo Rimvydas Lipnevičius, išvesdamas lietuvius į priekį - 1:0.

Antrajame kėlinyje lietuviai ir toliau spaudė Švedijos komandą, aktyviai puolė varžovų vartus. Spaudimas pasiteisino - 64 minutę Evaldas Kugys mušė antrąjį rungtynių įvartį, padidindamas „Nevėžio“ pranašumą - 2:0.

Geteburgo regiono komandai per likusį laiką pasižymėti nepavyko, tad pergalę šventė Lietuvai atstovaujantys „Nevėžio“ futbolininkai.

Po rungtynių „Nevėžio“ treneris Vitalijus Stankevičius džiaugėsi rezultatu ir teigė, jog savo tikslą komanda pasiekė: „Dabar yra šiokia tokia intriga, poryt rungtynės viską lems. Mums reikia pergalės, tad stengsimės laimėti. Viskas dar priešakyje.“

Treneris pripažino, kad didžiausia lietuvių komandos problema - puolėjai. „Šiandien matėme, kad įvarčius mušė Lipnevičius ir Kugys - jie ne puolėjai, o saugai. Tai būtent puolėjų mums ir trūksta, bet gerai, kad muša kiti. Mes nesustojame, mušam įvarčius ir tai yra labai gerai”, - sakė “Nevėžio” strategas.

Kitame turnyro susitikime škotų komanda - Rytų, Vakarų ir Centrinė Škotija net 9:0 sutriuškino Estijos Tartu ekipą.

Trečiadienį „Nevėžio“ futbolininkai žais paskutines turnyro rungtynes su Estijos atstovais. Dvikova, nuo 18 valandos, vyks S. Dariaus ir S. Girėno stadione.

Geteburgas - FK Nevėžis 0:2 (0:1)
NFA stadionas, 150 žiūrovų
Teisėjas - M. Lundby (Norvegija)
Įvarčiai: 39 min. Rimvydas Lipnevičius, 64 min. Evaldas Kugys (FK Nevėžis)
Įspėti: 21 min. Kristoffer Glasö (Geteburgas); 66 min. Evaldas Kugys, 72 min. Saimonas Vitkauskas, 90+4min. Mindaugas Zlatkus (FK Nevėžis)

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.00663 sek.