2024.03.29 13:26
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 07 29 FK "Nevėžis" ruošiasi antrajai sezono daliai
Image

Kėdainių FK “Nevėžis” ruošiasi 2016 metų LFF Pirmos lygos pirmenybių antrajai sezono daliai.Pirmenybės atsinaujins jau šį savaitgalį - “Nevėžis” liepos 31 d. (sekmadienį) 18 val., Telšių miesto stadione susitiks su Telšių FC “Džiugu”.

“Nevėžio” komandoje įvyko keletas pasikeitimų. Komanda atsisveikino su žaidėju Deividu Stradalovu. Klubas dėkoja futbolininkui ir linki geriausios kloties tolimesnėje karjeroje.

Komanda pasipildė jaunais, perspektyviais futbolininkais. Į “Nevėžį” įsiliejo 3 septyniolikamečiai (1999m. gimimo) žaidėjai iš Kauno Nacionalinės futbolo akademijos. Visi jie kėdainiečiai - Deividas Skaržauskas, Tadas Paulikas ir Deividas Mikalauskas. Įgavę futbolo pradmenys Kėdainiuose, vėliau žaidėjai tobulinosi Kauno NFA, o dabar sugrįžo į “Nevėžį”. Visi žaidėjai yra atstovavę Lietuvos U-16, U-17 jaunimo rinktines.

Komanda papildė dar vienas jaunas žaidėjas - devyniolikametis Dominykas Donėla, iš Panevėžio.Pirmąją sezono dalį futbolininkas atstovavo FK “Panevėžys” komandai. D.Donėla yra žaidęs Lietuvos U-16, U-17 jaunimo rinktinėse.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006524 sek.