2024.03.28 21:05
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 08 09 20 turas: Vilniaus "Vilniaus Vytis" - Kėdainių "Nevėžis"
Image

Rugpjūčio 9 d. Kėdainių “Nevėžio” futbolininkai vyksta į labai svarbią išvyką - Vilniuje, LFF stadione, kėdainiečiai 21.30 val. susitiks su turnyrinės lentelės kaimynais Vilniaus “Vilniaus Vyčiu”.

Po pirmojo rato vilniečių komandoje, įvyko gan daug pasikeitimų.Komandą papildė A lygoje žaidę puolėjas Arsenijus Buinickis ir saugas Mykolas Krasnovskis. „Vilniaus Vytis“ taip pat išsinuomavo ir „Trakams“ priklausantį saugą Povilą Malinauską. Iš Alytaus į Vilnių sugrįžo Ronaldas Solominas. Iš Radviliškio „Lokomotyvo“ į „Vilniaus Vytį“ persikėlė vartininkas Ronaldas Grižas. Iš Kelmės „Kražantės“ atvyko gynėjas Aivaras Meškinis. Antroje sezono dalyje „Vilniaus Vyčio“ gretose bus ir legionerius iš Brazilijos. Komandos naujoku tapo 20-metis saugas Patrik Oiaran Dos Santos Sousa, dar pernai žaidęs Grêmio Novorizontino klube.

Komandą paliko trenerių vilčių nepateisinę vartininkas Aivaras Bražinskas ir saugas Tomas Dapkus, taip pat nebėra Nerijo Budraičio, Artūro Juchno, Nikolajaus Misiuko.

Kaip įtakos šie pasikeitimai Vilniaus komandos rezultatus sunku spėti. Kolkas po pertraukos dvi rungtynes žaidę “Vilniaus Vyčio” futbolininkai žaidžia permainingai. Pirmose rungtynėse kiek netikėtai 2:3 nusileido Kauno “Hegelmann Litauen” vienuolikei, bet jau sekančiame susitikime net 3:0 įveikė Alytaus “Dainavą”.

Tai jau antroji “Nevėžio” ir “Vilniaus Vyčio” komandų tarpusavio dvikova šiame sezone. Pirmojo rato susitikimą Kėdainiuose laimėjo sostinės komanda 1:0.

Antradienis, 08.09, 21.30 val. Vilniaus LFF stadionas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005961 sek.