2024.03.29 16:04
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 08 12 Vilniaus "Vilniaus Vytis" - Kėdainių "Nevėžis" 1:2
Image

Vilniaus "Vilniaus Vytis" - Kėdainių "Nevėžis" 1:2

Antradienio rungtynių uždangą uždarys dar viena dvikova, kurią galima būtų pavadinti principine. Abi komandos varžosi dėl prizinių vietų, o vyriausieji treneriai irgi turi ką vienas kitam įrodyti.

Algimantas Liubinskas žodžio kišenėje beveik niekada neieško ir jo pasisakymai, be abejo, padeda atsibusti snūstelėjusiems ant laurų auklėtiniams. „Vilniaus Vyčio“ stratego kvalifikacija nekelia abejonių, o sodrūs ir dažnai teisingi epitetai iš trenerio lūpų - tikros aukso kasyklos žurnalistams J. Nekyla abejonių, kad dvikova prieš Kėdainių komandą yra viena esminių šiame sezone ir šeimininkai šioms rungtynėms ruošiasi itin atsakingai.

Pirmenybių pradžioje labai aukštų tikslų viešai nedeklaravęs „Nevėžis“ įsižaidė. Pradžioje kiek nustebinę, kėdainiškiai savo stabiliu žaidimu ir aštriomis atakomis nusipelnė visų lygos komandų bei varžovų pagarbos. Ypač gerai „Nevėžis“ šiemet žaidžia svečiuose, kur ne kartą ir ne du išsivežė pergales, palikdami nukabintomis nosimis šeimininkų sirgalius. „Nevėžio“ žaidime jaučiamas patyrusio specialsito Vitalijaus Stankevičiaus braižas. Dar viena simpatiška jo vadovavimo ypatybė - nebijojimas rizikuoti leidžiant aikštėn jaunimą - o jo Kėdainiuose užauga ne taip ir mažai.

Šaltinis: lff.lt

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005981 sek.