2024.03.29 15:42
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2016 09 23 26 turas: Kėdainių "Nevėžis" - Gargždų "Banga"
Image

Šeštadienį, rugsėjo 24 d., 18 val. Kėdainių “Nevėžio” komanda futbolo gerbėjus kviečia į Kėdainių stadioną, kuriame įvyks Pirmos lygos 26 turo rungtynės - “Nevėžis” : Gargždų “Banga”.

Gargždų komanda Pirmoje lygoje po 25 sužaistų rungtynių yra surinkusi 46 taškus, t.y. dviem taškais mažiau už “Nevėžį”. Visgi, kėdainiečiai vienomis rungtynėmis sužaidę mažiau. Žvilgtelėjus į gargždiečių šio mėnesio rezultatus matosi, kad “Banga” paskutiniu metu žaidžia banguotai. Paskutiniame ture Trakuose “Bangos” komanda palaužė “Trakai B” ekipą minimaliu santykiu 1:0, bet prieš tai vykusiose rungtynėse Gargždų stadione “Banga” net 0:4 nusileido “Vilniaus Vyčio” vienuolikei. Dar prieš tai gargždiečiai išvykoje 2:0 nugalėjo Radviliškio “Lokomotyvą”, bet mėnesio pradžioje namų stadione nesugebėjo įveikti “Šilutės” - lygiosios 1:1.

Paanalizavus rezultatus matosi, kad “Banga” gana sėkmingai žaidžia išvykose - gargždiečiai išvykoje jau nepralaimi 7 turus iš eilės, per kuriuos pasiekė 5 pergales ir 2 rungtynes baigė lygiosiomis. O paskutinis pralaimėjimas išvykoje “Bangai” buvo tik gegužės 20 d.

Šie faktoriai byloja, kad “Nevėžio” šeštadienį laukia ypač sunkios rungtynės. “Bangai” dar norint kabintis į medalius taškų barstyti negalima. “Nevėžis” nors šiuo metu turnyrinėje lentelėje trečioje vietoje, bet pranašumas prieš žemiau esančias komandas labai trapus. Tad artėjant Pirmos lygos pirmenybių finišui net nekyla abejonių, kad Kėdainiuose šeštadienį užvirs tikras mūšis.

Paskutinių kelių sezonų statistika su “Banga” - šiemet Gargžduose Pirmos lygos pirmenybėse lygiosios 2:2, LFF Taurės aštuntfinalyje Gargžduose “Nevėžio pergalė 2:1.Praeitų 2015 metų sezone “Nevėžis” namie ir išvykoje laimėjo vienodu rezultatu 1:0.

Šeštadienis, 09.24, 18:00, Kėdainių stadionas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005897 sek.