2024.04.20 01:47
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2017 10 10 Kėdainietis M.Medelinskas atstovaus Lietuvos jaunimo rinktinei
Image

Lietuvos U-21 rinktinė trečiose Europos jaunimo čempionato atrankos rungtynėse, šiandien, spalio 10 dieną 19 val. susitiks su Lenkijos bendraamžiais. Rungtynės vyks Gargždų miesto stadione.

Lietuvos rinktinė susirinko į stovyklą praėjusios savaitės pirmadienį ir gerino individualų pasiruošimą, analizavo padarytas klaidas rungtynėse su Danija, studijavo lenkų žaidimą bei treniruotėse bandė įgyvendinti specialisto iš Danijos Carito Falcho vedamo trenerio štabo sumanymus.

Šiais metais į Lietuvos jaunimo rinktinę pakvietas kėdainietis gynėjas Martynas Medelinskas. Šiuo metu M.Medelinskas atstovauja Belgijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančiai „Royal Antwerp“ komandai.

Pasak M.Medelinsko Lietuvos jaunimo rinktinėje komandoje tvyro gera atmosfera ir žaidėjai žino kur reikia taisyti klaidas. „Per pastarąją savaitę didelį dėmesį skyrėme taktiniams pratimams, judėjimui aikštėje, geriausiems gynybos ir puolimo variantams. Turime būti agresyvesni, labiau pasitikėti savimi ir nepalikti dideliu tarpų gynyboje varžovams, kad jie negalėtų lengvai atakuoti. Turime gerą kolektyvą, treneris įneša daug pozityvumo ir stengiasi viską paaiškinti iki galo, kad nekartotume tų pačių klaidų“, - tikino „Royal Antwerp“ klube žaidžiantis kėdainietis.

Pasak mūsų komandai vadovaujančio trenerio C.Falcho, pasiruošimas vyko gerai, nepaisant nepalankių oro sąlygų ir rudeninės žvarbos vakarų Lietuvoje: „Atrodo, kad kaip komanda, mes esame pasiruošę. Esame pasiruošę žengti į šias rungtynes su agresyviu nusiteikimu. Visi žaidėjai ir štabas džiaugiasi galėdami būti namuose, turėdami mūsų šalies palaikymą. Norime juos priversti didžiuotis mumis“, - tikino C. Falchas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006386 sek.