2024.03.29 04:18
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 03 06 LFF C licencijos kursuose žinias gilino kėdainiečiai (foto)
Image

Savaitgalį Sudeikiuose prasidėjo antrus metus iš eilės vykdomi LFF C licencijos kursai, skirti ikimokyklinio, priešmokyklinio, pradinių klasių (ir vyresnių) pedagogams, treneriams bei tėvams, kurie nori vykdyti ar prisidėti prie užsiėmimų su vaikais iki 12 metų. Šiuose kursuose dalyvavo FK “Nevėžis” žaidėjai ir vaikų treneriai Evaldas Kugys, Deividas Gražys, bei tėvelių atstovas Martynas Vaitkus.

Dviejų dienų seminare 40 dalyvių dirbo praktiniuose ir teoriniuose užsiėmimuose. Tarp dalyvių - ir Lietuvos A lygoje praeitais metais triumfavęs saugas Paulius Janušauskas, Futsal A lygos žaidėjai Erikas Vainoras, Domantas Ežerskis, taip pat teisėjas Vladimiras Gerasimovas.

Praktiniai užsiėmimai yra internetinių kursų „Kitas požiūris“ tąsa. Po 10 valandų trukmės kursų internete dalyviai gauna sertifikatus, kurie leidžia toliau tęsti mokymus C licencijos kursuose. Įskaitant mokymus internete, kursą sudaro 64 valandos.

Dalyviai buvo suskirstyti į tris grupes, o seminare vyko trys sesijos - pedagoginė, psichologinė ir futbolo, kurios padėjo įsigilinti į atitinkamus aspektus.

„Kursų dalyviai buvo imlūs, nebijantys reikšti savo nuomonę. Buvo smagu, kad daug dalyvių liko patenkinti ir renginio metu tapo tokiais komandiškais. Dabar jų laukia antrasis susitikimas, bet iki tol jie turės atlikti tam tikrus namų darbus“, - sakė kursus organizuojančios Lietuvos masinės futbolo asociacijos direktorius Ignas Marcinkevičius. Gegužę grupė susirinks antrajai sesijai.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0068670000000001 sek.