2024.04.20 09:46
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 05 04 Šiandien: "Nevėžis" - "Dainava"
Image

Gegužės 4 d. (penktadienį) 18.30 val. Kėdainių stadione LFF Pirmos lygos 6 turo viena iš įdomiausių dvikovų. Kėdainių stadione susigrums šeimininkai “Nevėžis” ir šiuo metu Pirmoje lygoje lyderio pozicijoje esantys Alytaus “Dainavos” klubas.

Patyrusio trenerio Donato Vencevičiaus vedama, Alytaus “Dainava” po 5 turų lyderiauja Pirmoje lygoje, surinkusi 13 taškų. Kolkas, tai viena iš dviejų ekipų (ir Kauno “Stumbras B”) nepatyrusi šiame sezone pralaimėjimo kartėlio - dzūkai pasiekė 4 pergales ir 1 lygiąsias. Įspūdingas “Dainavos” įmuštų - praleistų įvarčių balansas: įmušta 10 įvarčių ir praleista tik 1 (per pridėtą rungtynių laiką su Kauno FC “Stumbras B”). Rezultatyviausiai komandoje žaidžia brazilas Victor Hugo Duarte, kurio sąskaitoje 3 pasiekti įvarčiai.

Ar pavyks “Nevėžiui” antrose iš eilės rungtynėse palaužti pirmenybių lyderius? Paskutiniame ture “Nevėžis” tai padarė su Gargždų “Banga”. Rungtynes žada būti tikrai intriguojančios.

Tad kviečiame visus penktadienį atvykti į miesto stadioną, palaikyti “Nevėžį” ir pamatyti komandų mūšį Kėdainiuose. Priminsime - įėjimas į rungtynes nemokamas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.00664 sek.