2024.03.28 20:52
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 05 29 Lietuvos jaunimo U-21 rinktinėje du kėdainiečiai
Image

Lietuvos jaunimo (U-21) rinktinė ruošiasi, po dviejų metų sugrįžtančioms, Baltijos taurės varžyboms, ir Šiauliuose surengė treniruočių stovyklą. Jaunimo rinktinės sudėtyje du kėdainiečiai - Titas Krapikas atstovaujantis Genujos „Sampdoria“ (Italija) ir Martynas Medelinskas atstovaujantis „Royal Antwerp“ (Belgija) komandoms.

Paskutinį kartą vyrų rinktinės pamaina Baltijos taurę iškovojo 2010 metais ir šiais metais sieks sugrąžinti trofėjų į Lietuvą. Gegužės 29 dieną Lietuvos jaunimo rinktinės vyr. trenerio C. Falcho auklėtiniai svečiuose susitiks su Estijos rinktine, o birželio 4-ąją Gargžduose surems ginklus su Latvija.

„Turėjome ilgą pasiruošimo procesą nuo praeitos stovyklos kovo mėnesį. Esu labai patenkintas ir didžiuojuosi dabartiniu žaidėjų pasirinkimu, nes pasižiūrėjus į kiekvieną grandį, matome futbolininkus, gimusius tarp 1996 ir 2000 metų ir, manau, jie visi turi tinkamą lygį žaisti už U-21 rinktinę. Ši komanda reprezentuoja procesą, kurį vykdome jau daugiau nei metus ir ieškome perspektyvių, tinkamą mentalitetą turinčių ir šį lygį atitinkančių žaidėjų. Turime į rinktinę sugrįžtančių narių - nemažai šios sudėties žaidėjų rungtyniauja už savo klubus ir tai yra labai gerai. Baltijos taurės laimėjimas yra galutinis tikslas, bet man svarbu, kad žaidėjai tobulėtų ir demonstruotų gerą žaidimą aikštėje - tai svarbiausia“, - dėstė treneris C. Falchas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.008703 sek.