2024.03.29 00:52
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 06 22 Sekmadienį LFF Taurės aštunfinalis: "Nevėžis" - "Palanga"
Image

Birželio 24 d., sekmadienį, 13 val. Kėdainių stadione įvyks LFF Taurės III etapo rungtynės, kuriose susitiks Kėdainių “Nevėžis” : FK “Palanga”.

Kėdainių futbolo mėgėjai, sekmadienį, po ilgesnės pertraukos, Kėdainių stadione galės pamatyti Lietuvos futbolo aukščiausioje lygoje rungtyniaujančią komandą. Į Kėdainius atvyks praeitų metų Pirmos lygos nugalėtojai FK “Palanga” komanda. Pasipildžiusi naujais žaidėjais pajūrio komanda šiemet debiutuoja A lygoje, ir esami rezultatai tikrai neturėtų nuvilti lygos debiutantų - po 17 sužaistų rungtynių palangiškiai yra surinkę 16 taškų, bei užima 6 turnyrinės lentelės vietą.

LFF Taurės varžybas pradėję nuo II etapo, FK “Palanga” Panevėžyje tik po baudinių serijos įveikė Pirmoje lygoje lyderiaujančią “Panevėžio” ekipą. Vis dėlto, reikėtų pažymėti, kad šiose rungtynėse palangiškiai vertėsi sudėtyje esančiais lietuvių žaidėjais, t.y. be “legionierių”.

Ar sugebės “Nevėžis” tinkamai pakovoti su “A” lygoje žaidžiančia komanda, pamatysime jau sekmadienį. Kėdainiečiai šiuo metu forma skustis negali - jau septynias rungtynes paeiliui žengia be pralaimėjimų.
Priminsime, kad šiame etape Taurės rungtynės vyksta iš vienerių rungtynių, tai reiškia jog rungtynėms pasibaigus lygiosiomis vyksta pratęsimas, ir jei tai neišaiškina nugalėtojų atliekami baudiniai.

Kviečiami visus į savaitgalio rungtynes. Įėjimas nemokamas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006201 sek.