2024.04.25 04:03
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 08 09 Lietuvos nacionalinėje rinktinėje debiutavęs kėdainietis M.Ramanauskas peržiūroje Belgijo
Image

Kontroliniuose Lietuvos vyrų futbolo rinktinės mačuose su Šri Lankos rinktine nacionalinėje rinktinėje debiutavęs 18-metis kėdainietis Matas Ramanauskas mėgina laimę Belgijoje. Centro saugo pozicijoje rungtyniaujantis Nacionalinės futbolo akademijos auklėtinis dalyvauja stipriausioje Belgijos lygoje rungtyniaujančio Briugės „Cercle“ klubo treniruotėse ir bando įrodyti savo vertę. Prancūzijos grandui „Monaco“ klubui priklausantis „Cercle“ klubas praėjusiame sezone laimėjo antrą pagal pajėgumą Belgijos lygą.

Su Lietuvos rinktine dalyvavęs Šri Lankoje M.Ramanauskas pirmajame susitikime pakilo nuo atsarginių žaidėjų suolo ir sužaidė 22 minutes, o antrą susitikimą pradėjo startinėje sudėtyje ir žaidė iki 55-osios mačo minutės.

Šiemet M.Ramanauskas su NFA komanda dalyvauja LFF Pirmoje lygoje ir ten sužaidė jau 11 rungtynių.

Belgijos lygos komandos peržiūroje esantis Matas sutiko atsakyti į NFA puslapio klausimus.

- Kaip jauteisi sužinojęs, jog turėsi progą išbandyti jėgas Belgijos klube?
- Jaučiuosi labai laimingas, nes ne kiekvieną dieną gaunu tokius pasiūlymus ir tokią progą, išmėginti save aukštame lygyje.

- Ką gali pasakyti apie treniruotes Briugės klube?
- Įspūdžiai neeiliniai, nesitikėjau, kad komanda taip šiltai mane priims. Treniruotės vyksta po 2 valandas, daug dirbame techniškai, taktikai, atsidavimas aukščiausiame lygyje.

- Ar tau teko bendrauti su klubo treneriais?
- Taip, teko bendrauti su klubo direktoriumi ir treneriais. Jie man palinkėjo pasirodyti kuo geriau, nesijaudinti. Treneris nuolat po treniruočių ir prieš paklausia ar viskas gerai, kaip miegojau ar pailsėjęs ir t.t.

- Ar manai, jog įstengsi palikti teigiamą įspūdį Belgijos klubui?
- Šiuo metu negaliu pasakyti, dar reikia laiko viską įvertinti, bet man neprireikė daug laiko įsilieti į komandą, tad manau, jog viskas krypsta tik gera linkme.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.007594 sek.