2024.04.19 19:07
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 08 23 Penktadienį: Gargždų "Banga" - Kėdainių "Nevėžis"
Image

Rugpjūčio 24 d. 18 val. Gargždų stadione, centrinės Pirmos lygos 18 turo rungtynės. Pirmenybių lyderiai Gargždų “Bangos” futbolininkai priims trečioje vietoje esantį Kėdainių “Nevėžį”.

Gargždų “Banga” po 17 sužaistų rungtynių lyderiauja pirmenybėse surinkusi 39 taškus. Tašku nuo “Bangos” atsilieka FK “Panevėžys”, 5 taškais mažiau surinkęs trečioje vietoje esantis “Nevėžis”.

Iš įdomesnių faktų apie “Bangą” galima pažymėti, jog po 17 turų Gargždų ekipa yra pasiekusi daugiausia pergalių - iš viso 13 (“Nevėžis” - 10 pergalių). Pirmoje vietoje, t.y. mažiausiai, “Bangos” futbolininkai yra ir pagal praleistų įvarčių kiekį - 15 įvarčių (“Nevėžis” - 22 įvarčiai). Varžovų vartus gargždiškiai yra nuginklavę 35 kartus, t.y. 5 rodiklis lygoje (“Nevėžis” įmušė 47 įvarčius - 2 rodiklis). Įdomesnis faktas yra tai, jog iš 17 žaistų rungtynių “Banga” nei vienų nesužaidė lygiosiomis (“Nevėžis” - 4 lygiosios). Bet užtat pralaimėjimų skiltyje “Banga” apleidžia lyderių statusą - šį sezoną jie patyrė 4 pralaimėjimus (“Nevėžis” - 3 pralaimėjimai), tame tarpe ir pirmajame pirmenybių rate “Banga” Kėdainiuose nusileido “Nevėžiui” 0:1. Rezultatyviausias Gargždų komandos futbolininkas: Algimantas Bačanskis - 7 įvarčiai (“Nevėžyje” Evaldas Kugys - 16 įvarčių, geriausias lygos snaiperis). Beje, A.Bačanskis aikštėje yra praleidęs daugiausiai laiko - 1448 minutes (“Nevėžyje” - vartininkas M.Malinauskas - 1519 minučių, o žaidėjų tarpe E.Kugys - 1460 minutes). Na ir pabaigai, negalima neatkreipti dėmesį į šiuo metu “Bangos” puikią formą ir pergalių seriją - laimėti paeiliui 5 susitikimai, o paskutinis pralaimėjimas patirtas tik birželio 16 d. Telšiuose “Džiugui” (“Nevėžis” laimėjo paeiliui du susitikimus).

Kaip ten bebūtų, tai tik statistiniai rodikliai, o futbole, kaip žinia statistika ir loginėmis išvadomis remtis rizikinga, tad penktadienį, tikėsimės pilname žiūrovų Gargždų stadione laukia bekompromisinės ir nenuspėjamos rungtynės.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006206 sek.