2024.04.23 13:16
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 10 01 Masinio futbolo savaitė darželyje "Pasaka" (foto)
Image

Ketvirtus metus iš eilės UEFA paskelbia Europos masinio futbolo savaitę („UEFA Grassroots week”). Lietuvos futbolo federacija (LFF) ir Lietuvos masinio futbolo asociacija (MaFA) futbolo entuziastus tradiciškai pakvietė švęsti kartu bei organizuoti futbolo renginius. Neabejingi šiam kvietimui liko ir Kėdainių lopšelio-darželio „Pasaka“ priešmokyklinukai.

Rugsėjo 23-30 dienomis futbolui buvo skirta daug dėmesio: kalbėjome apie futbolo žaidimą, piešėme, aplikavome futbolo kamuolius, žaidėme judriuosius žaidimus, mokėmės pagrindinių futbolo judėjimo bei kamuolio valdymo elementų, žaidėme futboliuką.

Rugsėjo 28 dieną įstaigoje vyko šventinė pramoga „Kelionė į futbolo šalį“, kurioje dalyvavo įstaigos priešmokyklinukai. Vaikučius šventės metu aplankė tikri profesionalai - Kėdainių futbolo klubo „Nevėžis“ direktorius Saulius Skibiniauskas, komandos kapitonas Aretas Gėgžna, žaidėjai iš Italijos Antonio Stelitano ir Japonijos Tohru Kobayashi.

Po linksmos mankštelės vaikai žaidė įvairius judriuosius žaidimus su futbolo elementais, demonstravo išmoktus kamuolio valdymo elementus, vėliau žaidė futboliuką. Vaikai azartiškai įsitraukė į žaidimą, negailėdami jėgų varžėsi tarpusavyje, taikliai smūgiavo į vartus. Vyko emocingos rungtynės, komandos stengėsi įmušti kuo daugiau įvarčių. Laimėjo draugystė.

Labai norime padėkoti FK „Nevėžis“ žaidėjams, kurie vaikams pravedė mankštą, kartų žaidė judriuosius žaidimus, parodė mažiesiems kaip meistriškai galima žongliruoti kamuoliu. Daug emocijų vaikams suteikė stebint kaip kamuolį valdo tikrieji futbolo žaidėjai. Savo gebėjimus žongliruojant kamuolį pademonstravo ir į šventę atvykęs Medos tėvelis. Šventės metu vaikai ne tik sportavo, bet ir kūrė linksmąjį futbolo kamuoliuką.

Renginys baigėsi balionų lietumi su šūkiu „Mes už futbolą“ ir bendra šventės dalyvių nuotrauka.

Kėdainių lopšelis-darželis „Pasaka“

Daiva Kasperiūnienė

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005919 sek.