2024.03.29 14:43
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2019 02 18 Regionų U-15 varžybose penki Kėdainių "Nevėžio" futbolininkai ir treneris
Image

Vasario 16 d. Marijampolės manieže vyko jaunių futbolo pirmenybės, kuriose varžėsi Aukštaitijos, Kauno, Vilniaus ir Žemaitijos regionų komandos.

Savo meistriškumą demonstravo 2005 metų gimimo futbolininkai, kurie atstovavo savo gimtojo regiono komandas. Aukštaitijos regiono U-15 komandoje dalyvavo penki kėdainiečiai futbolininkai - Rokas Buivičius, Mantas Monkelis, Džiugas Čečkauskas, Lukas Vekrikas ir Ugnius Avizovas.

Aukštaitijos regiono komandos trenerių korpuse darbavosi kėdainietis Nerijus Kestenis, treniruojantis “Nevėžio” vaikų 2005 ir 2011 metų gimimo komandas.

Džiugas Čečkauskas, kuris šiuo metu mokinasi Kauno Nacionalinėje futbolo akademijoje, pateko tarp geriausių Aukštaitijos regiono žaidėjų ir buvo apdovanotas pirmenybių rėmėjo „WellTeen“ prizais - multivitaminų ir mineralų kompleksais.

Pagrindiniai LVJFA ir LFF vykdomo projekto tikslai yra žaidėjų skautingas, būsimų Lietuvos jaunių rinktinių kandidatų peržiūra, trenerių įtraukimas į perspektyvių futbolininkų peržiūros procesą.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005874 sek.