2024.04.26 17:58
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2010 09 16 XXI turas: "Nevėžis" - "Atlantas"
Image

III rato XXI turo rungtynes Kėdainių "Nevėžis" žais Kėdainių miesto pagrindiniame stadione su Klaipėdos "Atlantu". Rungtynių pradžia 15.00 val.

Šiose pirmenybėse kėdainiečiai jau du kartus buvo susitikę su uostamiesčio ekipa, ir abejose rungtynėse šventė pergalę. Pirmojo rato dvikova Kėdainių atsarginėje aikštėje pasibaigė rezultatu 2:0, o antrojo rato susitikime Klaipėdoje "Nevėžis" laimėjo 3:1.

Viena iš tituločiausių Lietuvos komandų Klaipėdos "Atlantas", šiuo metu išgyvena ne pačius geriausius laikus. Praėjusiais metais tapę LFF II lygos "Vakarų" zonos nugalėtojais, šiemet klaipėdiečiai rungtyniaudami LFF I lygoje, kolkas, yra antroje turnyrinės lentelės pusėje. Bandę šiemet gauti LFF "A" lygos Licenciją, bet neįvykdę kriterijų ir licencijos negavę, "Atlanto" klubas prieš I lygos sezoną kai kuriuos savo žaidėjus buvo paskolinęs "A" lygoje rungtyniavusioms komandoms.

Bet per vasaros pertrauką "Atlantas" nusprendė stiprinti savo gretas - į komandą grįžo FC "Klaipėdai" paskolintas D.Surblys, tap pat iš FC "Klaipėda" gynėjas V.Savickas, patyręs 32 metų žaidėjas N.Kosmakovas anksčiau rungtyniavęs Kretingos "Minijos" ekipoje, ir dar keletas žaidėjų iš Žemaitijos. Šie pakeitimai "Atlanto" komandą ženkliai sustiprino ir šiuo metu klaipėdiečiai lengvai pergalių priešininkams nedalina. Tad "Nevėžiui" po patirto smūgio su "Vidzgirio" ekipa laukia nelengvos rungtynės. Kita vertus, norint siekti I lygos medalių lengvų rungtynių kėdainiečiams ateityje nenusimato.

Paskutinės trejos varžovų LFF I lygos rungtynės:

20 turas "Vidzgiris" - "Nevėžis" 6:0 19 turas "Atlantas" - "Lietava" 0:0
19 turas "Nevėžis" - "Lifosa" 1:1 18 turas "Kaunas" - "Atlantas" 1:0
Atkeltas 6 turas "Nevėžis" - "U-19 rinktinė" 4:1 Atkeltas 13 turas "Alytis" - "Atlantas" 1:0
< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006714 sek.