2024.05.02 01:53
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2012 02 02 Draugiškos rungtynės
Image

Vasario 1 d. Marijampolės "Arvi" futbolo arenoje, Kėdainių "Nevėžis" sužaidė rungtynes su FK "Ventspils" (Latvija). Tai buvo pirmosios "Nevėžio" rungtynės, besirengiant ateinančioms 2012m. LFF I lygos pirmenybėms.

FK "Ventspils" praeitais metais iškovojęs Latvijos čempionato aukso medalius, šiuo metu stovyklauja Marijampolėje, ir ruošiasi ateinančiam čempionatui. Tad aikštėje prieš "Nevėžį" Latvijos čempionai išleido pagrindinės ir jaunimo sudėties žaidėjų, bei peržiūroje dalyvaujančių futbolininkų.


Rungtynių pradžioje "Nevėžis" perėmė inciatyvą ir susikūrė keletą pavojingų momentų prie "Ventspils" vartų. Deja, progos liko neišnaudotos, o "Ventspils" 33 minutę po pakelto kampinio, legionieriaus iš Urugvajaus F.Martinez smūgio galva, išsiveržė į priekį. Dar po keletos minučių Latvijos čempionai pelnė antrąjį įvartį.

Antrasis kėlinys vyko permainingoje kovoje. 69 minutę po baudos smūgio į "Ventspils" vartus pirmasis prie kamuolio suskubo "Nevėžio" žaidėjas G.Klevinskas ir smūgiu galva sušvelnino rezultatą. Likusias 20 minučių abejos komandos bandė pasiekti įvarčių, bet rezultatas nepasikeitė. Kėdainiečiai realiausią progą pasižymėti turėjo 88 minutę, kuomet po E.Utyros smūgio kamuolys atsimūšė į "Ventspils" vartų skersinį.

2012 02 02 15 val.
"Arvi" futbolo arena, Marijampolė
FK "Nevėžis" - FK "Ventspils" 1:2 (0:2)
Įvarčiai:  33 min. F.Martinez ("Ventspils"), 35 min. V.Mukin ("Ventspils"), 69 min. G.Klevinskas ("Nevėžis")

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.007545 sek.