2024.03.29 08:35
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2014 08 15 FK "Nevėžis" - FK "Spyris" 2:0
Image

Lietuvos futbolo federacijos I lygos susitikimas tarp Kėdainių “Nevėžio” ir Kauno “Spyrio” baigėsi kėdainiečių pergale rezultatu 2:0.

Įvarčius šiandien įmušė Marius Bezykornovas ir Nikola Vytorovic.

Pergalingai pasibaigus rungtynėms su turnyro lentelės lyderiais “Nevėžio” treneris Saulius Vertelis pastebėjo, kad komandos žaidėjai geriau žaidžia prieš stipresnius varžovus: “Kuo sunkiau, tuo mums geriau sekasi. Keli žaidėjai iš stipriausios sudėties negalėjo žaisti dėl ankstesnėse varžybose gautų kortelių.”


Treneris sakė, kad komandos draugai pergale pasveikino gimtadienius švenčiančius Evaldą Kugį ir Evaldą Petrėną, kuriam šiandien buvo pirmosios rungtynės “Nevėžio” pagrindinėje sudėtyje.

Vis sėkmingiau “Nevėžio” gretose žaidžia legionierius N. Vytorovic, per ketverias rungtynes jau įmušęs keturis įvarčius.

“Nevėžis” yra mano pirmoji komanda užsienyje, iki šiol žaidžiau tik Kipro komandose, - sakė N. Vytorovic. - Turiu Lietuvoje draugų, žinau, kad futbolas čia auga, vystosi, todėl pasirinkau tęsti karjerą čia, Lietuvoje. Jaučiuosi čia puikiai, stengiuosi žaisti kuo geriau ir mušti kuo daugiau įvarčių - toks mano darbas. “Nevėžis” yra gera komanda ir tikiu, kad šiemet mes laimėsime lygos turnyrą.”

Irma Bajorūnė

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005773 sek.