2024.04.26 18:28
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 03 05 Savanoriauti  gera!
Image

Kamilė Turauskaitė (15 m.), Agnė Berankytė (13 m.), Raminta Lukošiūtė (13 m.) ir Martyna Pikelytė (12 m.) jau kurį laiką savanoriauja Kėdainių FK “Nevėžio” rengiamuose turnyruose ir varžybose. Taip jos ne tik gauna šansą stebėti mėgstamos sporto šakos - futbolo - varžybas nemokamai, bet dar ir mėgaujausi prisidėdamos prie futbolo renginių savanoriška veikla.


Merginos savanoriauti pradėjo, nes futbolą žaidžia jų šeimos nariai ir draugai. Pabandžiusios vieną kartą, sustoti nebegali, kai tik turi laiko, savaitgalius skiria savanorystei: “Kėdainiai Arena cup” futbolo turnyre savaitgalį jos noriai ruošė užkandžius ir šiltuosius gėrimus iš keturių Baltijos šalių suvažiavusiems treneriams ir žaidėjams, padėjo orientuotis svečiams arenoje, dalyvavo apdovanojimų ceremonijoje.

“Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį arenoje praleidome visą dieną, bet nė kiek nepavargome. Savanorystė - didelis džiaugsmas. Turime progą stebėti ir palaikyti futbolą žaidžiančius draugus, pabendrauti su futbolo žaidėjais ir treneriais iš įvairių šalių. Savanoriauti labai gera”, - pasakojo merginos.

Justina Šveikytė, “Rinkos aikštė”

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0067 sek.