2024.04.26 00:36
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2017 03 22 Repeticijos eina į pabaigą: komanda pasiruošusi artėjančio sezono kovoms
Image

Atsinaujinęs Kėdainių futbolo klubas „Nevėžis“ jau kurį laiką galanda ginklus artėjančio 2017 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos sezono kovoms.

Draugiškų rungtynių maratoną kėdainiečiai pradėjo jau vasarį

Kėdainių vienuolikė pirmosiose draugiškose rungtynėse Pakruojo „Pakruojui“ pralaimėjo rezultatu 0:1. Antrosiose priešsezoninėse rungtynėse kėdainiečiai Kauno NFA stadione lygiosiomis 1:1 sužaidė su laikinosios sostinės FC „Stumbru“.

Vėliau išvykoje Kaune „nevėžiečiai“ rezultatu 2:1 pralaimėjo Lietuvos U-19 rinktinės nariams, 1:6 - Kauno „Žalgiriui“ ir lygiosiomis 1:1 stumdėsi su Tauragės „Tauru“.

Praėjusį savaitgalį kėdainiečiai namų stadione rezultatu 3:1 įveikė Rezeknes „Rezekne“ (Latvija) futbolininkus, o paskutinysis draugiškų rungtynių akordas nuskambės jau rytoj, ketvirtadienį, Marijampolėje, su vietos „Sūduva“.

Pirma lyga

Jau kitą šeštadienį, balandžio 1-ąją, Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikė Tauragėje pradeda kovas LFF Pirmoje lygoje. Varžovas - Tauragės „Tauras“, sutiktas draugiškų rungtynių maratono metu.

Iš komandos išvyko

Vitalijus Stankevičius (vyr. treneris), Nemanja Bjelanas (vartininkas), Arnoldas Trakšelis (Gynėjas), Modestas Atmanavičius (puolėjas).

Į komandą atvyko

Marius Skinderis (vyr. treneris), Simas Skinderis ir Gytis Jakubaitis (vartininkai), Andrei Liasiuk ir Kiril Shreitar (puolamosios grandies žaidėjai iš Baltarusijos), Vladislav Cherniakov (saugas), Tautvydas Bracevičius (krašto gynėjas).

Sezono laukia su nekantrumu

„Po rokiruotės, komandoje įvykusios tarpsezoniu, nesijaučiame „nukraujavę“. Atėjo puolėjai, iš kurių tikimės daug. Du baltarusiai papildė mūsų puolimo grandį, kuri buvo silpnesnė. Atvykęs vartininkas - patyręs, stovėjęs aukščiausių lygų klubų vartuose. Norime kad kuo daugiau kėdainiečių atstovautų savo miesto komandai, todėl stiprintis žaidėjais iš kitų miestų neskubame. Turime nemažai perspektyvaus jaunimo” - kalbėjo Saulius Skibiniauskas, FK „Nevėžis“ vadovas.

Praėjusiame sezone jo vadovaujama futbolo vienuolikė LFF Pirmoje lygoje tik per plauką liko ketvirta tarp šešiolikos lygoje rungtyniaujančių ekipų: „Tikslų naujajam sezonui kol kas nesame apibrėžę - tai padarysime jau netrukus. Bet kuriuo atveju, žaidėjams pergalių siekti reikia kiekvienuose varžybose.Kad likome praeitais metais ketvirti, tai šiemet jau nieko nebereiškia, visa kova prasideda iš naujo, ir turime suprasti, kad kautis reikės kiekvienose rungtynėse. O ir varžovai mus vertins rimčiau. Šiemet LFF I lyga žada būti intriguojanti, silpnesnių komandų nesimato, tad futbolininkai maksimaliai turės stengtis kiekvienose rungtynėse.“

Šaltinis: Justina Šveikytė

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0060250000000001 sek.