2024.04.26 03:43
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2017 12 23 "Nevėžio" vaikų komandose žaidęs R.Pukštas sulaukė kvietimo į JAV jaunimo rinktinę (foto)
Image

Prieš keletą metų, JAV gyvenantis Rokas Pukštas, vasaras leisdavo Kėdainiuose ir treniruodavosi bei turnyruose dalyvaudavo kartu su Kėdainių “Nevėžio” vaikų komandomis. Tuo metu, “Nevėžio” trenerio Ryčio Šležio suburta pajėgi komanda, prakaitą liejo Kėdainių stadione, bei laimėjo ne vieną respublikinį ir tarptautinį turnyrą, viešėjo Latvijoje, Lenkijoje, Slovakijoje. Prie pergalių tuomet prisidėdadavo ir “Nevėžyje” žaidęs Rokas Pukštas.

Šiemet 13-metis Rokas Pukštas, kurio abu tėvai yra lietuviai sulaukė kvietimo į Amerikos U-15 jaunimo rinktinės stovyklą. JAV gyvenančiam ir Oklahomos „Energy“ klube besitreniruojančiam futbolininkui tai pirmasis toks įvertinimas. Vaikino tėvas taip pat rimtai susijęs su sportu - maratonininkas Mindaugas Pukštas 2004 metais dalyvavo Atėnų olimpinėse žaidynėse.

„Po poros savaičių vyksime į Čikagą ir pradėsime tvarkyti dokumentus tam, kad Rokas gautų Lietuvos pilietybę. Abu tėvai yra lietuviai, seneliai taip pat. Tikrai nenorime visiškai atsisakyti galimybės ateityje pasibelsti į Lietuvos rinktinės duris.

Kvietimas iš JAV rinktinės buvo netikėtas, viskas įvyko labai greitai. Amerika yra didelė šalis, tad jei Rokas buvo pastebėtas, manau turi kažką tokio“,- portalui futbolas.lt pasakojo M.Pukštas.

Sveikiname Roką ir linkime tolimesnės sėkmės.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006223 sek.