2024.04.25 18:21
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2018 10 12 Šeštadienį - Kėdainių "Nevėžis" : Kauno NFA
Image

Spalio 13 d., šeštadienį, 15 val. Kėdainių stadione, "Nevėžis” žais priešpaskutinias LFF I lygos 25 turo rungtynes su Kauno NFA.

Neperšokę per trečiąjį išvykos rungtynių barjerą Alytuje, "Nevėžis" namuose priims jaunuosius futbolo talentus iš Kauno Nacionalinės futbolo akademijos. Kauniečiai šiemet debiutuoja Pirmoje lygoje, kurioje sužaidę 23 rungtynes užima 10 vietą. NFA yra surinkusi 21 tašką (6 pergalės, 3 lygiosios, 14 pralaimėjimų). Vis dėlto, priklausomai nuo surinktos sudėties (nemažai NFA žaidėjų atstovauja įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms, ir dažnokai yra išvykę į stovyklas ar varžybas) kartais "akademikai" tampa kietu riešutėliu net ir lygos lyderiams. Visi dar atsimena, kuomet prieš porą turų FK "Panevėžys" tik per pridėtą rungtynių laiką išsigelbėjo nuo pralaimėjimo NFA Kauno stadione. O paskutiniame ture NFA net 4:0 išvykoje sutriuškino Utenos "Utenį".

Tad Kėdainių stadione pas "Nevėžį" lankysis ambicingų jaunuolių ekipa, kuriai beje vadovauja kėdainietis treneris Gintaras Krasauskas. Kita vertus, "Nevėžiui" nebėra kur trauktis, ir norint tęsti kovą dėl medalių reikalinga tik pergalė. Padėtis turnyrinėje lentelėje išlieka vis dar paini, ir tikrai sunku prognozuoti prizininkų trejetą. Taigi norint išlaikyti intrigą iki paskutinių sezono rungtynių su "Panevėžiu" taškų barstyti jau negalima.

Pirmoje šio sezono tarpusavio komandų dvikovoje, kuri vyko Kauno NFA stadione, pergalę rezultatu 4:3 iškovojo "Nevėžio” futbolininkai.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006038 sek.