2024.04.20 07:03
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2010 09 23 XXII turas: "Kaunas" - "Nevėžis"
Image

Ateinančias LFF I lygos XXII turo rungtynes "Nevėžio" futbolininkai žaidžia, jau su pirmenybių nugalėtojų vardą užsitikrinusiu FBK "Kaunu". Šios rungtynės įvyks rugsėjo 25 d. (šeštadienį) 16 val. Jonavos centriniame stadione. Kauniečiai namų rungtynes žaidžia Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione, bet šį kartą dėl stadione vykstančių Europos U-17 čempionato atrankos etapo rungtynių, susitikimas nukeltas į Jonavos miesto stadioną.

Šiemet ekipos jau du sykius išbandė tarpusavio jėgas. Pirmajame rate Kaune S.Dariaus ir S.Girėno stadione, kėdainiečiai nesugebėjo pasipriešinti "Kaunui" ir pralaimėjo 0:6. Antrojo rato dvikova Kėdainių atsarginėje aikštėje jau vyko kitokiu scenarijumi, kuomet "Nevėžis" pirmavo iki antro kėlinio vidurio, bet rungtynėms besibaigiant "Kaunas" palaužė kėdainiečių pasipriešinimą ir nugalėjo 3:1.


Pernai kauniečiai nušlavę LFF II lygos Pietų zoną, šiemet ta pati atlieka ir I lygoje. Subūrę jauną ir profesionalią komandą, trykštančia ambicijomis ir noru dirbti, kauniečiai absoliutus šių metų LFF I lygos lyderis pagal visus žaidimo komponentus. Per pirmenybes kauniečiai jau pasiekė daugiausiai viso 76 įvarčius (vidutiniškai pelno po 3,6 įvarčių per rungtynes), o praleido mažiausiai tik 13 įvarčių ( vidutiniškai 0,6 įvarčio per rungtynes).

Dar įspūdingesnis surinktų taškų kraitis - per 21 rungtynes kauniečiai surinko maksimumą 63 taškus, ir jau garsiai šneka apie istorinį šansą pasiekti absoliutų lygos rekordą t.y. neprarasti nei vieno taško, kuri niekas nepagerintų, o tik galėtų pakartoti. Visdėlto, nepaisant pukių rezultatų prieš dvi savaites įvyko pasikeitimai "Kauno" trenerių štabe, kuomet vietoj vyr. trenerio S.Vertelio komandos vairą perėmė asistentu dirbęs D.Gvildys.

Ar sugebės "Nevėžis" kažka priešpastatyti prieš šį "monstrą", ar užčiuops šios komandos silpnąją vietą pamatysime šeštadienį Jonavoje. Kad priešintis ir kovoti su "Kaunu" galima tai jau matėme antro rato rungtynėse Kėdainiuose, tad vadovaujantis banaliu posakiu "nenugalimų nėra" bandyti reikėtų.

Paskutinės trejos varžovų LFF I lygos rungtynės:

21 turas "Nevėžis" - "Atlantas" 1:0 21 turas "Lietava" - "Kaunas" 0:1
20 turas "Vidzgiris" - "Nevėžis" 6:0 20 turas "Kaunas" - "U-19" 5:0
19 turas "Nevėžis" - "Lifosa" 1:1 19 turas "Kaunas" - "Atlantas" 1:0
< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006277 sek.