2024.04.29 13:02
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2010 09 28 XXIII turas: "Nevėžis" - "Lietava"
Image

Trečiadienį 16 val. FK "Nevėžis" Kėdainių pagrindiniame stadione žaidžia atkeltas III rato XXIII turo rungtynes su Jonavos "Lietava". Pagal tvarkaraštį šios rungtynės turėjo įvykti spalio 1 dieną, bet dėl "Nevėžio" dalyvavimo LFF Taurės VI etapo rungtynėse su Gargždų "Banga" (rungtynės įvyks spalio 2 d. Gargžduose), susitikimas su "Lietava" buvo atkeltas į rugsėjo 29 d.

Šių metų sezone Jonavos "Lietava" kėdainiečiams vienas iš neparankiausių varžovų. Per žaistas ligšiol tarpusavyje dvejas rungtynes "Nevėžio" komanda sugebėjo iškovoti tik tašką. Pirmajame rate kėdainiečiai namų aikštėje 2:3 nusileido kaimynams iš Jonavos. O antrojo rato rungtynėse Jonavoje buvo užfiksuotos dramatiškos lygiosios 1:1, kuomet išlyginamąjį įvartį kėdainiečiai pelnė tik per pridėtą rungtynių laiką. Abejos šios rungtynės turėjo dar vieną "Nevėžiui" nepalankų bendrą bruožą, kad kėdainiečiai šiuos nervingus susitikimus baigdavo nepilnos sudėties, nes buvo pašalinti "Nevėžio" žaidėjai.

Tradiciškai susitikimai su kaimynais iš Jonavos vyksta labai kovingai ir atkakliai. Ko gero lengvo pasivaikščiojimo aikštėje ir šį kartą nesitiki nei viena komanda. Pažvelgus į turnyrinę lentelę daug komentarų nereikia. Panaudojus futbolo terminologija, tai rungtynės už 6 taškus, nes dabar ekipos turi surinkusios vienodą taškų kraitį. Po paskutinio turo jau ko gero aiškiai matose, kad jonaviečiai baigia išlipti iš "duobės" į kuria buvo papuolę antro rato pabaigoje, kuomet pralaimėjo trys turus iš eilės (3:4 "Minijai", 1:5 "Lifosai", 1:6 "Vidzgiriui"). Dabar per paskutinius 3 turus "Lietava" susitvarkė savo gynybinę grandį ir jau per juos praleido tik 1 įvartį, o paskutinėse rungtynėse net 4:0 sutriuškino "U-19".

Paskutinės trejos varžovų LFF I lygos rungtynės:

22 turas "Kaunas" - "Nevėžis" 2:0 22 turas "Lietava" - "U-19" 4:0
21 turas "Nevėžis" - "Atlantas" 1:0 21 turas "Lietava" - "Kaunas" 0:1
20 turas "Vidzgiris" - "Nevėžis" 6:0 20 turas "Atlantas" - "Lietava" 0:0
< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005923 sek.