2024.05.19 06:24
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2010 10 19 Kėdainiuose įvyko "Futbolo festivalis. Tik geros emocijos!"
Image

Spalio 19 d. Kėdainiuose Universalioje dirbtinos dangos aikštelėje (MUDD) esančioje Chemikų gatvėje, buvo surengtas jau antrasis "Futbolo festivalis. Tik geros emocijos!". Renginio iniciatorius Lietuvos futbolo federacija (LFF), o vykdė šį renginį Vš.Į. "Sporto perspektyvos" (FK "Nevėžis"). Šis "Futbolo festivalis" buvo skirtas visiems norintiems dalyvauti vaikams nuo 7 iki 10 metų.

Nors rudenėlis nelepino geru oru, o visą dieną lijęs lietutis buvo išgasdinęs organizatorius, ir jau norėta turnyrą nukelti, visdėlto susirinkęs didelis būrys norinčių pažaisti ir po pamokėlių aktyviai praleisti laisvalaikį vaikų, išsklaidė visas abejones ir futbolo festivalis įvyko. Ne veltui futbole gyvas išsireiškimas jog "futbolas vyksta bet kokiu oru".

Aktyviai dalyvavo Kėdainių J.Paukštelio mokyklos mokinukai vadovaujami mokytojo R.Kaladės, Ryto mokyklos mokytojo L.Skinderio vadovaujami mokinukai, futbolo klubo "Nevėžis" trenerių R.Škudo bei R.Šležio auklėtiniai, bei buvo sulaukta svečių net iš Kauno, kurie sužinoje apie šį renginį, vadovaujami trenerio A.Ivaškevičiaus, atvyko turiningai praleisti laisvalaikį. Iš viso užsiregistravo 17 komandų, po 3-4 žaidėjus, viso 58 vaikučiai.

Komandos buvo padalintos į dvi grupes. Atskirai rungtyniavo jaunesnės 7-8 metų amžiaus ir vyresnės 9-10 metų amžiaus komandos. Komandos pasivadino originaliais pavadinimais: "Ugnies kamuolys", "Čelsis", "Burundukai", "Šėtos liūtai", "Drakonai", "Ereliai", "Monstrai", "Nevėžis", "Žaibas", "Mafai", FK "Girionys", "Katinai", "Velniai", "Nugalėtojai", "Nevėžis-2", "Smūgis", "Vanagai". Renginio vedėjas Rytis trumpai supažindino su neįprastomis taisyklėmis: nei turnyrinių lentelių, nei rezultatų, nei jokių prizininkų čia nebus. Bet nebus ir pralaimėtųjų, nes visi bus apdovanoti. Svarbiausiai gera nuotaika ir smagus žaidimas.

Po šio supažindinimo jaunieji teisėjai Evaldas ir Paulius sušvilpė rungtynių pradžią, ir viso renginio metu skambant muzikai, festivalis netrūko prabėgti, o vaikų noras žaisti dar tęstųsi ilgai, bet atėjo eilė prizams. Visi žaidusieji gavo "Futbolo festivalio. Tik geros emocijos!" padėkas, kuriose dviejų prezidentų parašai: Liutauro Varanavičiaus iš Lietuvos futbolo federacijos bei Michel Platini iš UEFA. Tai pat visi jaunieji sportininkai gavo FK "Nevėžis" lipdukus, buvo išdalinta 12 futbolo kamuolių, festivalio dalyviai gavo LFF padovanotas apyrankes su devizu - "mus vienija futbolas!".

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.007185 sek.