2024.05.03 12:13
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2010 12 15 Prasideda KAFF Žiemos pirmenybės
Image

Šį antradienį, Gruodžio 14 d., Nacionalinės futbolo akademijos patalpose buvo ištraukti šeštųjų KAFF Žiemos pirmenybių burtai, po kurių paaiškėjo visų 19 pirmenybėse dalyvausiančių ekipų varžovai. Komandos burtu keliu buvo suskirstytos į tris pogrupius po penkias ir į vieną pogrupį po keturias ekipas.

Kėdainių "Jaunimo rinktinė Nevėžis-2" komanda papuolė į "A" pogrupį, kuriame rungtyniaus su Kauno "Aleksoto", Kauno "Fotofabriko" ir Kauno FM "Tauro" komandomis.

Pirmąsias rungtynes kėdainiečiai žais gruodžio 19 d. sekmadienį 17.45 val. su Kauno "Fotofabriku". Visos pirmenybių rungtynės vyks Kaune, NFA dengtame futbolo manieže (Aušros g. 42 b, Kaunas).


1-2 vietas grupėse užėmusios komandos tęs kovą dėl nugalėtojų vardo, jos sudarys dvi naujas grupes po keturias komandas. Dvi grupės bus sudarytos tokia tvarka: pirmame grupių etape pirmas vietas užėmusios keturios komandos burtu keliu naujose grupėse pateks kaip pirma ir antra grupės komandos, antra vieta pirmame grupių etape užėmusios komandos naujose grupėse pateks burtu keliu kaip trečia ir ketvirta komandos. Komandos naujose dviejose grupėse (dėl 1-8 vietų) užėmusios 1-2 vietas kovos pusfinaliuose (pirmos su antromis vietomis), kurių laimėtojai žais finale, pralaimėjusios pusfinalius komandos žais dėl 3-4 vietų.

Tokia pačia sistema antrajame etape žais ir grupėse 3-4 vietas užėmusios komandos. Penktąsias vietas grupėse užėmusios komandos sudarys naują grupę (dėl 17-19 vietų). Šios trys komandos tarpusavyje dviejų ratų sistema išsiaiškins vietas.

Visi pogrupiai:

A Grupė:
1. Kauno FK "Aleksotas"
2. Kauno FK "Fotofabrikas"
3. Kėdainių J.R. "Nevėžis-2"
4. Kauno FM "Tauras"

B Grupė:
1. Kauno FK "Visas Labas"
2. Kauno FBK "Kaunas-2"
3. "Alytus"
4. Kauno "Interas"
5. Kauno FK "Fortas"

C Grupė:
1. Kauno FK "91 United"
2. Kėdainių FK "Lifosa"
3. "Ramučiai"
4. Kauno FK "Virpstas"
5. Kauno FK "Oniksas"

D Grupė:
1. Kauno "Švaitas"
2. Kauno "Celsis"
3. Kauno "FT Golas"
4. Kauno "VDU"
5. Kauno FC "Hegelmann Litauen"

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005895 sek.