2024.05.18 23:30
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2011 02 14 Iš tarptautinio turnyro su nugalėtojų taure
Image

Lietuvos Nacionalinės Futbolo Akademijos manieže Kaune vasario 13 d. vyko tradicinis tarptautinis Senjorų futbolo turnyras Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Turnyras vyko dvejose amžiaus grupėse, nuo 35 metų ir nuo 50 metų amžiaus.

Kėdainių "Nevėžio" veteranų komanda dalyvavo pirmoje grupėje (nuo 35 m.) ir pasirodė ypač sėkmingai. Iš sužaistų keturių rungtynių laimėjo tris ir vienas baigė lygiosiomis 2:2 su pajėgia Alytaus komanda, o pergales šventė prieš savo kaimynus jonaviškius 2:1 ir vienodais rezultatais 3:0 nugalėjo Vilniaus, bei svečius iš Rusijos, Kaliningrado veteranų komandas.

Surinkę 10 taškų iš 12 galimų iškovojome pirmąją vietą ir buvome apdovanoti taure bei federacijos įsteigtais prizais. Taip pat buvo apdovanoti ir geriausi komandos žaidėjai, tai Rimvydas Kišonas ir Ramūnas Zagurskas. Beje Ramūnas pripažintas ir geriausiu turnyro žaidėju grupėje. Komanda ir toliau intensyviai treniruojasi, žaidžia draugiškas rungtynes bei ruošiasi dar keliems salės futbolo turnyrams.

Komandos pirmininkas Robertas Činikas

018 - Kėdainių "Nevėžio" veteranai (000)

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005837 sek.