2024.05.16 13:22
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2011 03 10 LFF I lygoje - 9 komandos
Image

Po kovo 9 d. įvykusio Lietuvos futbolo federacijos Vykdomojo komiteto posėdžio paaiškėjo, kad 2011 metais LFF I lygoje rungtyniaus 9 komandos:

Kauno "Atletas", Kėdainių "Nevėžis", Jonavos "Lietava", Kėdainių "Lifosa", FK "Šilutė", Kretingos "Minija", "Vilniaus futbolo klubas" (buv. REO), Kuršėnų "Venta" ir FK "Trakai.

Iš praėjusio I lygos sezono dalyvių į "A" lygą pateko 4 komandos. Tai praeitų metų medalininkai, t.y. 1-os vietos nugalėtojai FBK "Kaunas", bei 2 ir 3 vietą užėmusios Alytaus komandos "Alytis" bei "Vidzgiris", kurios tarpsezoniu apsijungė ir ateinančiame "A" lygos čempionate dalyvaus klubo pavadinimu "Dainava". Taip pat į "A" lygos čempionatą buvo priimtas praėjusiose I lygos pirmenybėse 7 vietą užėmęs Klaipėdos "Atlantas".


Iš Lietuvos aukščiausios "A" lygos į pirmąją lygą iškrito ir šiemet joje dalyvaus Kauno "Atletas", kuris praėjusiame "A" lygos čempionate užėmė paskutiniąją vietą.

Į LFF I lygą šiemet pateko trys komandos iš žemesnių II lygos pirmenybių:

  • iš LFF II lygos Pietų zonos 1-ąją vietą užėmusi buvusi Vilniaus REO, kuri šiemet dalyvaus pavadinimu "Vilniaus futbolo klubas" ir 4-ąją vietą užėmusi FK "Trakai".
  • iš LFF II lygos Vakarų zonos 1-ąją vietą užėmusi Kuršėnų "Venta".

Pirmenybių pradžia planuojama balandžio 9-10 dienomis. I lygos varžybos bus vykdomos 3 ratų sistema. Artimiausiu metu LFF pateiks varžybų tvarkaraštį.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006284 sek.