2024.05.03 08:32
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2012 08 30 Futbolo paslapčių  į "Nevėžį"
Image

"Truputį gaila, kad pastaruoju metu mes kalbame tik apie vyrų futbolą, o jaunimą ir vaikus tarsi nustūmėme į antrą planą. O derėtų pasigirti", - sakė futbolo klubo "Nevėžis" vadovas Saulius Skibiniauskas.

Vyrų žaidimas gana dažnai aptariamas ir rezultatai kalba patys už save - Pirmojoje lygoje "Nevėžio" komanda žengia tarp lyderių.

Jaunimo ir vaikų komandų "Nevėžio" klube yra net šešios: jaunimas žaidžia vyrų dublerių komandoje, o vaikai pagal amžių paskirstyti net į penkias komandas.


"Su vaikais dirbame ne vienerius metus, žinome, kad tik patys treniruodami gabiausius galime užsiauginti pamainą vyrų komandai. Su mažaisiais dirba puikūs treneriai Romas Škudas ir Rytis Šležys, o artimiausiu metu vaikus treniruoti pradės ir "Nevėžio" kapitonas Nerijus Kestenis. Be to, gana dažnai mažuosius aplanko ir patarimų negaili vyrų komandos treneris Saulius Vertelis, kuris išugdė ne vieną šalies čempioną", - sakė S. Skibiniauskas.

"Nevėžio" klubą pasirinkę vaikai su kamuoliu nesiskiria ir visą vasarą: kasdien dešimtą valandą renkasi miesto stadione, kur treniruojasi, dar važiavo į stovyklas, turnyrus.

"Vaikams reikia ne tik treniruočių, bet ir varžybų. Ypač džiaugiamės, kai jose pavyksta iškovoti pergales ir pasipuošti medaliais. Ypač gerų pasiekimų turi devynmečių ir dešimtmečių komandos. Devynmečiai visai neseniai Latvijoje vykusiame didžiuliame ir pajėgiame turnyre iškovojo antrąją vietą. Dešimtmečiai vaikai Lietuvos futbolo čempionate užima penktąją vietą", - vaikų rezultatais pasigyrė S. Skibiniauskas.

Kėdainiečiai ne tik vyksta į turnyrus svetur, bet rengia įvairius renginius savo aikštėse. "Esame gerai žinomi visoje šalyje. Garsėjame vaikams rengiamu tradiciniu "Daumantų taurės" turnyru, kuriame varžosi net penkių šalių mažieji sportininkai. Be to, turime unikalius projektus - skirtus patiems mažiausiems. "Pirmasis įvartis" su futbolu supažindina darželinukus, o "Pirmokų lyga" pasivaržyti pakviečia pirmokėlius. Mūsų tikslas - kuo daugiau vaikų sukviesti pasportuoti, kad jie nedykinėtų ir mažiau laiko leistų prie televizorių bei kompiuterių", - sakė S. Skibiniauskas.

"Nevėžio" klube laukiami visi futbolą mylintys ir norintys žaisti vaikai. "Ypač kviečiu šešiamečius ateiti pabandyti susidraugauti su futbolu, tačiau vietos komandose atsirastų ir vyresniems. Mūsų klube vaikai gauna labai geras sąlygas. Mokestis tik simbolinis - po 15 litų per mėnesį. Mes nuperkame vaikams ir sportines aprangas, ir treningus, ir krepšius. Tėveliams lieka pasirūpinti tik avalyne. O kai tenka važiuoti į turnyrus, visi draugiškai sprendžiame, ar tai nėra sunki finansinė našta. Kadangi klubas turi rėmėjų, tai didelių išlaidų sportuojančių vaikų tėveliams nebūna", - vaikus sportuoti kviečia FK "Nevėžis" vadovas.

Visą informaciją galima rasti internetinėje svetainėje www.fknevezis.lt . Jei kam kiltų klausimų dėl vaikų sportavimo, juos galima nusiųsti klubo atstovams elektroniniu paštu fknevezis@gmail.com arba paskambinti treneriams:

1998/1999m. gimimo grupė - treneris R. Škudas (tel. - 8 657 89 889)
2000m. gimimo grupė - treneris R. Škudas (tel. - 8 657 89 889)
2002m. gimimo grupė - treneris R. Škudas (tel. - 8 657 89 889)
2003/2004m. gimimo grupė - treneris R. Šležys (tel. - 8 657 89 885)
2005/2006m. ir jaunesni grupė - treneris N.Kestenis (tel. - 8 606 98 110)

Šaltinis: V.Mockuvienė "Kėdainių mugė"

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006587 sek.