2024.05.02 09:31
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2015 05 28 Įsibegėja Lietuvos Senjorų čempionatas
Image

Gegužės 20 d. “Nevėžio” veteranų futbolininkai namuose susitiko su šio čempionato naujokais Vilniaus “Prelegentų” komanda, kurioje žaidžia praeityje garsūs futbolininkai bei šou pasaulio atstovai. Ryškiausias tarp jų - Edgaras Jankauskas, kuris nuo rungtynių pradžios ir organizavo svečių atakas. Tačiau pirmieji pasižymėjo šeimininkai, po perdavimo iš krašto saugas Evaldas Babenskas nestipriu, bet tiksliu smūgiu “špicu” pasiuntė kamuolį į vartų tinklą, 1-0. Įpusėjus pirmajam kėliniui po skersuoto kamuolio aukšti “Prelegentų” puolėjai nukreipė kamuolį į svečių vartus, 1-1.

Antrajame kėlinyje komandos turėjo po kelias realias progas įvarčiams pasiekti. Deja laimė nusišypsojo svečiams, kurių vienas įvartis garantavo pergalę, rezultatu 2-1. Gaila , bet žaidimu buvome verti bent taško.

Gegužės 27 d. “Nevėžio” veteranų futbolininkai žaidė ketvirtojo turo rungtynes Alytuje su “Dainavos” komanda. Rungtynių pradžia buvo apylygi ir tik įpusėjus pirmajam kėliniui šeimininkai pelnė pirmąjį įvartį. Antrasis įvartis krito kėlinio pabaigoje, tad po 40 minučių 2-0, alytiškių naudai.

Antrasis kėlinys buvo daug atviresnis ir pasižymėti galėjo abi komandos. Puikių progų neišnaudojo Martynas Juknevičius ir Rolandas Bagdžiūnas , o šeimininkai pelnė dar vieną įvartį, taip nulemdami rungtynių baigtį.

Gaila, bet rezultatas nevisai atspindi rungtynių eigos. Šįkart sėkmė lydėjo šeimininkus.

Sekantis, penktasis turas bus žaidžiamas kitą savaitę namuose. Varžovas - pajėgi Kauno “Virpsto” komanda (buvęs “Celsis”).

Pagarbiai, klubo pirmininkas Robertas Činikas.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.00871 sek.