2024.04.19 17:19
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2020 10 26 FK "Panevėžys" B - Kėdainių "Nevėžis" 1:1 (1:0)
Image

Spalio 25 d. LFF Pirmos lygos II rato rungtynes dėl 1-8 vietų Kėdainių “Nevėžis” išvykoje žaidė su FK “Panevėžys” B” ekipa.

Nuo rungtynių pradžios “Nevėžis” turėjo didelę teritorinę persvarą, bet panevėžiečiai susikoncentravo į gynybą ir drausmingai atremdavo kėdainiečių išpuolius. Kartais “Panevėžio” komanda surengdavo kontratakas, o viena iš jų baigėsi 11 metrų baudinio paskyrimu į “Nevėžio” vartus. Realizavę baudinį “Panevėžys” B pirmajame kėlinyje 1:0 nugalėjo.

Antrasis kėlinys vėl prasidėjo gausiomis “Nevėžio” atakomis, ir 66 minutę Aretas Gėgžna rezultatą išlygino. Siekdami pergalės kėdainiečiai užgulė šeimininkų vartus, ko pasekoje porą kartų kamuolys atsitrenkė į vartų virpstą, bet visdėlto, vartų linijos nekirto. Tad, “Nevėžis” sužaidęs lygiosiomis 1:1, praleido šansą anksčiau laiko užsitikrinti Pirmos lygos nugalėtojo vardą ir visas viltis juo tapti paliko Kėdainiuose, šeštadienį, kuomet susitiks su FK “Jonava”.

2020-10-25
Panevėžio stadionas
LFF I lyga 19 turas
FK “Panevėžys” B – Kėdainių “Nevėžis” 1:1 (1:0)
Teisėjas: K.Bartuškevičius
Įvarčiai: 66 min. A.Gėgžna (Nevėžis)
FK “Nevėžis” sudėtis: S.Melashenko, A.Lukoševičius (L.Berednikovas), K.Rukuiža, T.Rakašius, D.Gražys, M.Butkus, M.Evstigneev, O.Dovhyi, Ė.Makauskas (E.Jankauskas), O.Bobeliuk (J.Timite), A.Gėgžna.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.0062040000000001 sek.