2024.03.29 16:34
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2021 05 05 Kėdainių "Nevėžis" - Vilniaus "Žalgiris" 0:3 (0:2)
Image

Optibet A lyga | 12 turas | Kėdainių stadionas

Teisėjas: Kęstutis Bartuškevičius

Kėdainių „Nevėžis“ namų stadione priėmė titulą ginantį „Optibet A lygos“ čempioną Vilniaus „Žalgirį“. Susitikime žalgiriečiai įveikė dešimtą sykį paeiliui pralaimėjusį Kėdainių „Nevėžį“ – 0:3 (0:2).

“Nevėžio” futbolininkai pakankamai drąsiai padėjo mačą, bet po klaidos aikštės viduryje greitai praleido įvartį. 7-ąją minutę Josipo Tadičiaus spirtas kamuolys atsimušė į virpstą, o netrukus jį į tuščius vartus nukreipė Francis Kyeremeh.

„Nevėžio“ gretose aktyviai rungtyniavo Julius Kasparavičius, taip pat į rikiuotę grįžo Aleksandras Dovhijus bei Peteris Eletu.

31-ąją minutę krito antrasis įvartis. Vilnietis J. Tadičius baudos aikštelėje išprovokavo kėdainiečio Martyno Medelinsko pražangą ir realizavo savo paties uždirbtą 11 metrų baudinį.

Dviejų įvarčių pranašumą turėjęs „Žalgiris“ užtikrintai kontroliavo situaciją ir susikūrė nemažai progų, tačiau puikiai rungtyniavo Kėdainių ekipos vartų sargas Sergijus Melašenka.

Vis dėlto 81-ąją minutę Vilniaus klubas pelnė trečią įvartį – Saulius Mikoliūnas atliko tikslų perdavimą, o puikiai kamuolį suvaldęs Tomislavas Kišas pasiuntė jį į vartus.

„Žalgiris“ su 21 tašku ir toliau žengia ketvirtas, savo ruožtu, „Nevėžis“ su 3 taškais užima paskutinę – dešimtąją – poziciją.

Santrauka: https://alyga.lt/rungtynes/2021-05-04-nevezis-zalgiris/1191

Trenerio V. Stankevičiaus komentaras: https://alyga.lt/rungtynes/2021-05-04-nevezis-zalgiris/1191

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005869 sek.