2024.04.20 13:57
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2021 06 30 Vilniaus "Žalgiris" - Kėdainių "Nevėžis" 2:0 (1:0)
Image

Optibet A lyga | 3 turas | Vilniaus LFF stadionas

Teisėjas: Donatas Šimėnas

„Optibet A lygos“ lyderis Vilniaus „Žalgiris“, atidėto 3-iojo turo dvikovoje, savo sirgalių akivaizdoje 2:0 (1:0) įveikė Kėdainių „Nevėžį“.

Dvikova prasidėjo šeimininkų atakų škvalu – „Nevėžį“ dažnai gelbėjo vartininkas Sergijus Melašenka, o kartais ir plačiau nusišypsojusi sėkmė, ypač tada, kai iš arti į vartus nepataikė Hugo Videmontas.

13-ąją minutę „Žalgiris“ išsiveržė į priekį: po puikaus H. Videmonto perdavimo Francis Kyeremeh aplenkė Peterį Eletu ir akistatoje su vartininku užtikrintai perkėlė per jį kamuolį.

Tuo Kėdainių klubo bėdos iki pertraukos nesibaigė – traumą patyrė ir akistatos tęsti negalėjo komandos kapitonas Aretas Gėgžna.

Antrojo kėlinio pradžioje vilniečiai neužtruko padvigubinti rezultatą. S. Melašenka atrėmė du varžovų smūgius, tačiau nuo H. Videmonto šūvio iš arti apsiginti neturėjo šansų.

Vilniaus ekipa susikūrė galimybių pelnyti ir trečią įvartį, tiesa, savo progą turėjo ir „Nevėžis“ – Alexas Kyeremeh smūgiu iš labai toli pabandė užklupti Edviną Gertmoną, bet vartų sargas buvo tam pasiruošęs.

Dvikovos pabaigoje Darius Gvildys suteikė šansą debiutuoti 19-mečiui Kėdainių komandos futbolininkui Erikui Makauskui.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006267 sek.