2024.04.19 14:48
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2021 08 23 Marijampolės "Sūduva" - Kėdainių „Nevėžis" 2:0 (1:0)
Image

Optibet A lyga | 24 turas | Marijampolės stadionas

Teisėjas: Orestas Abramavičius

„Optibet A lygos“ 24 ture Kėdainių „Nevėžis” 0:2 (0:1) Marijampolėje pralaimėjo Marijampolės „Sūduvos“ ekipai.

Šeimininkai pergalę šventė po skirtinguose kėliniuose įmuštų Romaino Habrano ir Jordano N‘Kololo įvarčių. Kėdainiečiai visą antrąjį kėlinį turėjo žaisti be pašalinto Luko Berednikovo, tačiau įspūdingas vartininko Sergijaus Melašenkos žaidimas ne kartą gelbėjo “Nevėžį”.

Nuo pirmųjų rungtynių minučių „Sūduva“ spaudė varžovus ir intensyviai rezgė atakas. Vieną realiausių progų dvikovos pradžioje turėjo Serge‘as Nyuiadzi, kuris kontratakoje neįveikė priešais jį likusio vartininko S. Melašenkos. Šeimininkai ne kartą bandė laimę ir tolimais smūgiais, bet jie nebuvo vaisingi.

Nors marijampoliečiai kontroliavo žaidimą, „Nevėžis“ pirmajame kėlinyje turėjo auksinę progą įmušti. Po pakelto kampinio kamuolys patogiai nukrito arti vartų buvusiam Juliui Kasparavičiui, kuris nieko netrukdomas smūgiavo virš vartų.

Kėlinio pabaigoje „Sūduva“ išsiveržė į priekį. Baudos aikštelėje Biliaminu Nurudeenas prasižengė prieš J. N‘Kololo, o paskirtą 11 m. baudos smūgį sėkmingai realizavo R. Habranas. Prieš komandoms išeinant į rūbines, „Nevėžio“ žaidėjas L. Berendikovas sulaukė antrosios geltonos kortelės už dar vieną pražangą ir svečiai liko žaisti dešimtiese.

Po pertraukos mažumoje likęs žaisti „Nevėžis“ buvo užspaustas savo baudos aikštelėje. „Sūduva“ turėjo progų, bet „Nevėžio“ vartų sargas S. Melašenka žaidė įspūdingas rungtynes ir meistriškai demonstravo savo galimybes ant vartų linijos.

Visdėlto dvikovos pabaigoje „Sūduva“ užtvirtino pergalę antruoju įvarčiu. Standartinėje situacijoje kamuolys baudos aikštelėje patogiai nukrito J. N‘Kololo, o šis galingu smūgiu nepaliko vilčių vartininkui.

Santrauka: https://alyga.lt/rungtynes/2021-08-22-suduva-nevezis/1263

Trenerio D.Gvildžio komentaras: https://alyga.lt/rungtynes/2021-08-22-suduva-nevezis/1263

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006189 sek.