2024.03.29 00:01
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2021 09 22 FK "Riteriai" - Kėdainių „Nevėžis” 4:0 (0:0)
Image

Optibet A lyga | 27 turas | Kėdainių stadionas

Teisėjas: Vilius Paulauskas

„Optibet A lygos“ 27 ture Kėdainių „Nevėžis” išvykoje 0:4 pralaimėjo prieš FK “Riteriai”. Po kovingo pirmojo kėlinio ir pasiektų lygiųjų 0:0, antrojo kėlinio pradžioje kėdainiečiai praleido du greitus įvarčius ir nepajėgė atsitiesti.

„Riteriai“ rungtynių pradžioje perėmė inciatyvą ir rengė pavojingas atakas. Viena pavojingiausių situacijų įvyko 15 minutę – puikiai sužaidė kėdainiečių vartininkas Robertas Granauskas, kai atrėmė Mindaugo Grigaravičiaus šūvį, o netrukus puikiai blokavo Aleksandro Levšino smūgį iš arti.
Nors sostinės komanda daugiau kontroliavo kamuolį, bet paskutinėje atakos fazėje jai stigo kokybiško išpildymo. Tam koją kišo ir tai, jog „Nevėžis“ gynėsi didelėmis pajėgomis. Nors prie savų vartų darbavosi sėkmingai, Dariaus Gvildžio auklėtiniams atakas regzti sekėsi sunkiai.

Po pertraukos „Riteriai“ svečiams sudavė ankstyvą nokdauną. 49 minutę Rokas Filipavičius įsiveržė į baudos aikštelę dešiniajame krašte ir atliko sėkmingą perdavimą prie tolimojo virpsto išnirusiam M. Grigaravičiui, kuris nesunkiai pelnė įvartį į tuščius vartus. Vos po kelių minučių šeimininkai padvigubino pranašumą, kai po ilgo perdavimo į priekį sprintavęs M. Grigaravičius nuginklavo prieš jį likusį R. Granauską.
Vėliau šeimininkai pelnė dar du įvarčius. Po „Nevėžio“ klaidos aikštės viduryje. Valdas Paulauskas atliko perdavimą į priekį pabėgusiam Maksymui Marusičiui, o šis nesunkiai susitvarkė su vartininku. Vos po kelių minučių M. Marusičius vėl buvo atakos epicentre – jo smūgiuotas kamuolys rikošetu nuo Biliaminu Nurudeeno kūno įkrito į vartus.

Santrauka: https://alyga.lt/rungtynes/2021-09-19-riteriai-nevezis/1277

Trenerio D.Gvildžio komentaras: https://alyga.lt/rungtynes/2021-09-19-riteriai-nevezis/1277

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005896 sek.