2024.04.19 12:22
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2022 06 26 Užbaigta Kėdainių miesto stadiono rekonstrukcija
Image

Birželio 23 d., Joninių išvakarėse į Kėdainių miesto stadioną rinkosi garbingi svečiai, mat ši diena Kėdainiams išties buvo istorinė – tądien oficialiai baigta miesto stadiono rekonstrukcija, trukusi net 17 metų. Stadiono rekonstrukcija pabaigta administracinio ir buitinio pastato statybomis. Investicijos į šį projektą siekia apie 4,5 mln. eurų.

Stadiono statybos prasidėjo dar 2005. Nuo tų metų buvo rekonstruota pati stadiono aikštė, įrengti galingi prožektoriai, tribūnos, o pastaraisiais metais įrengtos administracinės, tarnybinės ir pagalbinės patalpos, kuriomis jau gali naudotis visi sportininkai, darbuotojai. Šviežiai užbaigtose buitinio pastato patalpose yra keturios rūbines, standartus atitinkančios dušines, visi sanitariniai mazgai. Antrame aukšte yra konferencijų salė, kuri pasidalina į tris dalis ir joje galima rengti įvairias konferencijas. Atidaryto pastato plotas užima net 800 kvadratinių metrų.

Stadiono atidarymo proga Kėdainius ir kėdainiečius sveikino daug svečių: Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Viktoras Fiodorovas, Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius, Kauno apskrities futbolo federacijos prezidentas Dainius Šumauskas, Kauno apskrities futbolo federacijos garbės prezidentas Romas Pikčilingis. Renginyje dalyvavo ir Kėdainių meras Valentinas Tamulis, vicemeras Paulius Aukštikalnis, administracijos direktorius Arūnas Kacevičius, Kėdainių futbolo klubo „Nevėžis“ direktorius Saulius Skibiniauskas, tarybos nariai, sporto bendruomenė ir statybininkų bendrovės „Projektas karma“ atstovai.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.008552 sek.