2024.04.18 19:45
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2022 08 26 Kėdainių "Nevėžiui" suteiktas trijų žvaigždučių sertifikatas
Image

Šį mėnesį oficialiai pasibaigė naujasis Lietuvos futbolo federacijos ugdymo organizacijų sertifikavimo procesas, po kurio paaiškėjo, kad Kėdainių “Nevėžiui” (Vš.Į. “Sporto perspektyvos”) suteiktas trijų žvaigždučių sertifikatas.

Džiaugiamės pasiekę užsibrėžtą tikslą, ir dėkojame visai organizacijai už atliktus darbus bei pastangas. Pasiektas tikslas įpareigoja nesustoti ir tobulėti, o skiriama LFF parama leis gerinti veiklų kokybę.

Skirtingų kategorijų žvaigždutėmis buvo įvertintos 30 Lietuvos futbolo organizacijų. Akademijų vertinimas buvo atliekamas vertinant akademijų pateiktą dokumentaciją, vizitavimų ir nuotolinių susitikimų metu, bei nepriklausomiems ekspertams stebint akademijų treniruotes, iš anksto apie tai neįspėjus.

Aukščiausio įvertinimo – penkių žvaigždučių – negavo nė viena organizacija, trys organizacijos gavo keturių žvaigždučių įvertinimus. Trijų žvaigždučių įvertinimų sulaukė 14 organizacijų, dviem žvaigždutėmis buvo įvertintos 8 organizacijos, vienos žvaigždutės kriterijus atitiko 5 įstaigos.

Projekto dalyviams už tam tikrą pasiektą žvaigždučių skaičių numatyta taip pat metinė finansinė ir nefinansinė parama. Už tris žvaigždutes finansinė parama siekia 20 000 eurų, o nefinansinė parama yra skirtingų lygių „ProSoccerData“ platformos nuoma vieneriems metams. Trijų žvaigždučių kategorijos sertifikatai galioja dvejus metus.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.005946 sek.